Adafruit eInk Breakout Friend with 32KB SRAM Adafruit eInk Breakout Friend with 32KB SRAM

Adafruit eInk Breakout Friend

with 32KB SRAM

Varenr: 145150
Alt. varenr: 4224
229,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

Legg til litt bi-stabilitet med en Adafruit EInk Breakout Friend - som gir deg en hånd når du vil jobbe med EInk / E-Paper-skjermer. Heldigvis har omtrent alle små-mellomstore EInk-skjermer som er laget i disse dager, en standard 24-pinners tilkobling. Denne breakouten vil legge til alle strømkretser og "level shifting" slik at du kan feste favorittskjermen (opptil trefarget 4,2 ") og koble den til kortet ditt.

Eink Friend kommer med 256 Kilobit (32 Kilobyte) SRAM-brikke. Det betyr at du kan styre opptil en 4,2 "300x400 trefargedisplay (300 * 400 * 2 farger / 8 bits per byte = 30 KB). Denne brikken deler SPI-porten som eInk-skjermen bruker, så du trenger bare en ekstra pin. Og ikke mer rammebuffering! Du kan bruke SRAM til å konfigurere hva du vil vise og deretter blande data fra SRAM til eInk når du er klar.
Library, som du finner her, gjør all jobben for deg og du kan koble deg til som om det var en Adafruit GFX kompatibel skjerm. Hvis du foretrekker å ikke bruke chipen, vil Libraryene våre automatisk bruke microcontroller / mikrocomputer internt RAM.

For ultralav strømbruk har den innebygde 3.3V-regulatoren en "Enable" pin slik at du kan slå av strømmen til SRAM og skjermen. RESE-motstanden er som standard satt til 0,5 ohm, som er den vanligste verdien, men ved å kutte / lodde den nederste loddebryteren kan du sette motstanden til 3 ohm.

Leveres montert og testet, med header. Du trenger et loddejern for å feste header til breadboard eller for installering i prosjektet ditt. Leveres ikke med en EInk-skjerm!
For bruk med omtrent hvilken som helst EInk-skjerm som har en 24-pinners FPC-kontakt. Se produktskjema for detaljer og sjekk at den passer til ditt prosjekt her.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.