RJ45 Ethernet Round Panel Mount RJ45 Forlengerkabel og panelmontering RJ45 Ethernet Round Panel Mount RJ45 Forlengerkabel og panelmontering RJ45 Ethernet Round Panel Mount RJ45 Forlengerkabel og panelmontering RJ45 Ethernet Round Panel Mount RJ45 Forlengerkabel og panelmontering

RJ45 Ethernet Round Panel Mount

RJ45 Forlengerkabel og panelmontering

Varenr: 152339
Alt. varenr: 4215
119,-
-+
1 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

Hvis du trenger å legge til en panelmontert tilkobling for Ethernet, men ikke har tid eller mulighet til å kutte et tilpasset ovalt eller firkantet hull, er denne RJ-45 Ethernet-rundpanelmonterte forlengelseskabelen den enkleste og raskeste måten å panelifisere ditt eksisterende Ethernet-sett. Den er omtrent 30 mm i diameter, så du kan bore et hull i tre, plast eller metall med en vanlig hullsag eller bit, ingen spesielle former eller filing kreves. Skru av plastmutteren, sett inn pluggen og sett på igjen. Ta-da! Nå har du en Ethernet-kontakt med en Ethernet-plugg!

 

Den er designet for å enkelt festes til et panel som er opptil 16 mm tykt (eller 0,625"), eller så tynt som noen få mm. Perfekt for å legge til en Ethernet-port til prosjektkabinettet ditt! Vi liker denne adapteren spesielt for sin solide kropp og "tilgivende" ' plastleppe som skjuler borehullet.

 

Tekniske detaljer
Kabellengde (ekskl. kontakter): ca. 23 cm
Panelmontert Ethernet 8P-kontakt med Ethernet 8P-plugg i kabelenden. Rett-gjennom forlengelse

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.