BenQ ScreenBar Plus Lampe e-Reading lamp med fjernkontroll

BenQ ScreenBar Plus Lampe

e-Reading lamp med fjernkontroll

Varenr: 150232
Alt. varenr: 9H.W43WT.EQ2
1 670,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

BenQ ScreenBar Plus e-Reading LED-skrivebordslampe med automatisk dimming og nyansejusteringsfunksjoner, skrivebordskivekontroll: Sølvmetallisk USB-drevet kontorlampe

 

 

  • SKRIVEBORDSKIVE med AUTOMATISK DIMMING: Takket være den innebygde omgivelseslyssensoren i skrivebordskiven, justerer ScreenBar Plus e-Reading-lampen lysstyrken automatisk kun med ett klikk. Du kan trykke på skiven for å slå på/av og rotere for å endre lysstyrke og fargetemperatur manuelt. Lettanvendelig med presisjon.
  • PLASSBESPARENDE: En spesialkonstruert klips gjør at lampen enkelt og stabilt kan festes på skjermen. Du slipper skruer og teip som kan skade skjermen. Klipsen passer på alle skjermer med tykkelse på 1–3 cm.
  • NULL GJENSKINN: ScreenBar Plus e-Reading-lampen har en asymmetrisk optisk utforming som bare belyser skrivebordet og dermed sørger for null gjenskinn i skjermen.
  • USB-DREVET: ScreenBar Plus e-Reading-lampen kan kobles til og drives via en hvilken som helst USB-utgang, enten det er fra en datamaskin, en telefonlader eller en powerbank. Når du skrur den på, ønsker ScreenBar Plus deg velkommen tilbake med den samme lysstyrken og fargetemperaturen som du brukte forrige gang!
  • BEHAGELIG BELYSNING: Juster fargetemperaturen for økt fokus og komfort. Det varme lyset gjør at du kan slappe av og lade opp batteriene. Med det kalde lyset kan du konsentrere deg og bli mer effektiv i arbeidet. Du kan finjustere fra den varmeste 2700 K til den kjøligste på 6500 K med skrivebordskiven. Under normale omstendigheter vil automatisk dimme-modus lyse opp til 500 lux. Mens du er i et svakt opplyst rom (under 50 lux), justerer lampen belysningen automatisk til 300 lux
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.