195239 195239 195239 195239 195239 195239

DI:PC - WS CWC #2 - R9 5950X, RTX 3070

RTX 3070, 64GB RAM, 2TB SSD, Vannkjølt

Varenr: 148695
Alt. varenr: DIPC V-5950X3070
62 999,-
-+
Bestillingsvare (11 dager)
  • 0Oslo Sentrum
  • 0Oslo Øst
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

DI:PC - WS CWC #2

 

Med en CPU som AMD Ryzen R9 5950X så er det sånn man gjør det - et heftig vannkjølingssystem som tar unna varmen uten problemer! Vi bygget originalt denne maskinen til en kunde som trengte et beist av en arbeidsstasjon. Den originale maskinen ble bygget i et Fractal Define 7 med hel dør (uten vindu), men det er ingenting i veien for å bruke versjonen med vindu i stedet. For denne PC-en var ikke estetikk et fokus i det hele tatt, så det er laget en relativt enkel loop med slanger. Dersom du heller vil ha dette bygget med harde rør eller annet snacks så er det bare å ta kontakt, så ordner vi! Med maskinvare av dette kaliberet får man en PC som kan gjøre hva det skulle være.

 

Vannkjøling med to 360mm-radiatorer er svært overkill for kjøling av kun CPU. Dette er gjort for å gi rom for å sette skjermkortet inn i loopen også. Dette systemet er derfor først og fremst er ment å bli brukt som et utgangspunkt for oppsett av en mer komplett PC, hvor du kan velger skjermkort etter behov og ønsker.

 

Ønsker du endringer på noe av innholdet gjør vi dette custom for hver maskin vi bygger, så det er bare å kontakte oss om du ønsker endringer i komponenter som minne, lagring, skjermkort, CPU eller andre deler. Vi er fleksible! Produktbildene er først og fremst ment som illustrasjon av et eksempel - hver maskin med full custom vannkjøling blir litt forskjellig, så her er det mulig å komme med input, så bygger vi den slik akkurat du ønsker den!

 

Vi i Digital Impuls er en stor forkjemper for skikkelig kabelarbeid. Denne PC-en kommer med ferdig monterte sorte forlengerkabler til 24-pin ATX-, EPS- og PCIe-kablene til hovedkort og skjermkort. Dette gir maskinen et mer forseggjort utseende. Maskinen som er avbildet hadde hverken vindu eller fokus på utseende overhode, så "pyntekablene" var overflødige her.        

 

Alle våre Ferdig-PC-er kommer klare til bruk rett ut av boksen, med Windows installert og oppdatert med nyeste drivere. Plug & Play!

 

Spesifikasjoner

  Prosessor   AMD Ryzen R9 5950X
  Skjermkort   ASUS GeForce RTX 3070 DUAL
  Hovedkort   MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI
  Minnebrikker   G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600Mhz 64GB (2x 32GB) 
  SSD   Samsung 980 Pro 2TB SSD
  Strømforsyning   Corsair RM850x, 850W PSU
  Kabinett   Fractal Design Define 7
  Operativsystem   Windows 10 Pro - ferdig installert og oppdatert
  Garanti   3 års garanti
  Kjøling   Full custom vannkjøling og det aller råeste av komponenter

 

* Produktbildene er først og fremst ment for illustrasjon. Maskiner som denne blir bygget ved bestilling og etter videre avtale med kunde, så noen av komponentene kan variere.

 

Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.