208887 208887

DI:PC Strafe Gaming PC

Ryzen 9 7900X, 4090, 32GB DDR5, W11

Varenr: 151353
Alt. varenr: DIPC G-AM5 4090
55 021,-
55 146,-Ordinær pris
1 stk totalt
  • 0Oslo Sentrum
  • 0Oslo Øst
BeskrivelseTilpass
Beskrivelse

 

DI:PC Strafe

   

AMDs aller nyeste plattform er på plass! Socket AM5 og prosessorene fra 7000-serien sparker hardt fra seg og gir deg det ypperste av ytelse til både gaming og profesjonell bruk! Prosessorserien starter på 6 kjerner (12 tråder) i R5 7600X og går helt opp til monsteret 7950X med utrolige 16 kjerner (32 tråder). Med klokkefrekvenser stabilt over 5GHz får du her vanvittig ytelse uansett hva maskinen skal brukes til.

 

I tillegg til nye CPU-er så har AMD nå gått 100% over på DDR5-minne. Her har vi helt nye tall og ytelse å forholde oss til med klokkefrekvenser på over 6000MHz! Hvis du har ventet med PC-oppgraderingen en stund så er dette generasjonen å slå til på. Nå får du det aller nyeste på flere områder og absolutt makeløs ytelse! På skjermkortfronten er det rom for å sette inn det du måtte ønske. Vårt standardvalg for denne selvkonfigurasjons-PC-en er 3080 Ti for å akkompagnere resten av den heftige maskinvaren, men her står man altså fritt til å gjøre endringer etter behov.

 

Denne generasjonen AMD-prosessorer er designet for å nå en "thermal limit" på 90-95 grader celcius. Dette betyr at CPU-en klokker seg opp til så høye frekvenser den klarer helt til den når disse temperaturene, og så ligger den der. Det er med andre ord helt naturlig at prosessoren ligger på 95 grader under last. Dette betyr også at bedre kjøleløsninger gir deg direkte bedre ytelse. Jo bedre kjølingen din er, jo høyere frekvens kan CPU-en klokke til før den når denne grensen på 90-95 grader. Det er med andre ord veldig lurt å sette inn en godt dimensjonert kjøleløsning til CPU. I denne maskinen har vi løst dette med å bruke den største alt-i-ett-vannkjøleren vi får plass til i kabinettene som er satt opp, nemlig Arctic Cooling Liquid Freezer II 280mm. Denne har mye varmekapasitet og sørger for at CPU-en får rom til å nå svært høye klokkefrekvenser før den når grensetemperaturene.

 

Følg denne lenken hvis du vil lære mer om hva den nye plattformen har å by på.

 

Vi i Digital Impuls er en stor forkjemper for skikkelig kabelarbeid. Dersom du velger et kabinett med sidevindu legger vi til kostnadsfritt forlengerkabler til 24-pin ATX-, EPS- og PCIe-kablene til hovedkort og skjermkort. Dette gir maskinen et mer forseggjort utseende.                     

 

Maskinen kommer som standard levert ferdig installert med Windows 11 Home (norsk) - men du velger selv om du ønsker et annet OS eller språk, eller ikke OS i det hele tatt under Tilpasninger. Du kan bl.a. velge å ned- og oppgradere skjermkortet i konfiguratoren. For ytterligere tilpasninger er det bare å ta kontakt - vi er tilhengere av PCer skreddersydd til dine ønsker og behov.                                 

 

Spesifikasjoner

  Prosessor   AMD Ryzen 9 7900X CPU                            
  Skjermkort   GeForce RTX 4090 (24GB) *
  Hovedkort   ASRock X670E PRO RS
  Minnebrikker   G.Skill Trident Z5 RGB 6000MHz CL 36 32GB DDR5                            
  SSD   Samsung 980 PRO 1TB PCIe M.2 NVME SSD                          
  CPU-kjøler   Arctic Cooling Liquid Freezer II, 280mm                          
  Strømforsyning   EVGA superNOVA Gold 1300W                            
  Kabinett   Fractal Design Meshify 2 Black Solid
  Operativsystem   Windows 11 Home                            
  Garanti   3 års garanti

 

* Pga varierende tilgjengelighet på skjermkortene fra GeForce 3000-serien kan produktbildene avvike fra hvilken skjermkortmodell som faktisk er montert i PC-en. Produktlisten over har alltid riktig modell.

 

Tilpass
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.