Digital Impuls Bargain 11.9K 2018

i3 8350K OC, 8GB, 250GB, 1060 6GB, Win10

Varenr: 142383
Alt. varenr:
11 990,-
-+
Bestillingsvare (0 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Gaming just got cheap! Digital Impuls har alltid vært nerdene bak kassa som ikke selger deg ting du ikke trenger. Det har alltid vært gutta som bygger vannkjøling på fritiden og overklokker med flytende nitrogen. Så hva skjer når man dytter all den kunnskapen ned i en prispresser av en maskin? Jo - det blir akkurat Bargain 11.9K. Vi kan trekke parallelen til båt med 11.9 HK - alle vet at du i praksis har 15HK under motorlokket. Så, hva gjør vi her? Vi skrur opp frekvensen til 4500Mhz og gir mer gratis ytelse! Vil du gjøre tidenes Bargain? Da kjøper du Bargain 11.9K ferdig fra oss med 3års Garanti. Happy fragging!

 

Trenden går også mot mindre maskiner og MATX formfaktoren har fått skikkelig fotfeste blant gamers. Her har du nesten samme mulighetene som på ATX med utvidelse av minne og flere ekspansasjonskort.


Specs:


ASRock Z370M Pro 4 med Ultra M.2
Intel i3 8350K @ 4.5Ghz - overklokket inhouse fra oss
Cooler Master TX3i kjøler for lavt støynivå
Fractal Design Core 1100
Crucial DDR4 2666Mhz 8GB kit
nVidia GTX1060 6GB
SSD 250GB
Fortron Source HyperM 500w PSU
3års Garanti
Windows 10 Home

Ferdig bygget PC som alltid er klar til levering i Oslo.

 

Intel i3 8.gen 8350K overklokket

Intel tok det til ett nytt nivå med sine nye prosessorer på 1151 gen2 socket. Nye i3 modellene har 4 kjerner og høy frekvens så gaming går lekende lett. Nye i3 er bedre på effektivitet, frekvens og overklokking enn 7.gen i5. Vi overklokker cpuen på denne modellen til hele 4.5Ghz og garanterer at det er stabilt. Til spill som PUBG og CS:GO er frekvens på prosessor fremdeles veldig viktig for å pushe mange frames ut til skjermkortet. Det samme gjelder 1080P gaming generelt. Alle som sitter på 144Hz trenger høy frekvens for høyere min fps og høyere maks fps!


nVidia GTX1060 «Pascal»

Mainstream med stor M. Masse ytelse for pengene og hele 6GB ram! ASUS kortet har en meget god kjøler og skrur av viftene når du ikke spiller. Pusher 1080P skjermer with ease og takler masse teksturer i minne pga 6GB buffer.

 

Solid State Disk (SSD):

Stasjonære maskiner trenger SSD for å få best mulig respons i Windows og lave innlastningstider av spill og andre programmer. Pga "fastboot" fra ASRock booter denne maskinen inn i Windows på ca 7sek fra du trykker på startknappen! Utpakking av rarfiler og annet arbeid går også lynkjapt med WD Blue 250GB disken som har 540/500MB/s read/write.


ASRock:

Kvalitet og brukervennlighet er ting som settes i fokus fra oss i Digital Impuls. Vi har gjort grundige tester mellom flere hovedkortprodusenter og står inne for at ASRock er det merke som gir deg mest for pengene. Hovedkortet til denne maskinen er Z370 Pro 4 med Ultra M.2 slot hvis du vil oppgradere til enda raskere SSD. Det kan også overklokke prosessorene med K merke og vi har selvfølgelig gitt deg dette på kjøpet helt gratis! Glem store treige pcer.. her kjører vi en liten kompakt maskin med kompakt hovedkort og ytelsen til en "full blown" gamingmaskin!


Fractal Design Core 1100:

Bilderesultat for windows 10 banner

Stilrent og pent kabinett fra Fractal med plass til det aller meste man trenger i en gamingmaskin. Stillegående vifte i front sørger for god lufting for GTX 1060 kortet og den overklokkede i3 prosessoren.


FSP HyperM 500W:

Denne maskinen kjører med fullt modulær strømforsyning med høy kvalitet fra FSP. FSP er en av de eneste som faktisk lager strømforsyningene sine selv og leverer kvalitet fra ende til annen. Lavt støynivå og høy kvalitet.


Digital Impuls 3års Garanti:

Vi leverer tre års garanti på denne maskinen.

Ønsker du storebroren til denne maskinen? Sjekk ut Bargain 12.9K som har GTX1070 skjermkort, 16GB RAM og enda raskere SSD + 1TB HDD.

Tilbehør til 10.9K maskinen? Vi installerer det gratis for deg - bare se under for tilbehør:

Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.