180089

Digital Impuls Tiny PC - R7, 2080 Super

Ryzen 3700X, RTX 2080 S, 16GB, 250GB

Varenr: 145797
Alt. varenr: DIPC T-A3780
24 999,-
-+
1 stk – butikk i Oslo sentrum
  • 0Oslo Øst
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Etter en årrekke med skuffende produkter har endelig AMD funnet formelen og er med det endelig tilbake på markedet for fullt! Deres nye serie CPU-er er svært kraftige chiper som like gjerne kan brukes til spilling som mer seriøst arbeid. Mange ønsker seg en kraftig spill-PC som skal kunne kjøre det man vil på høye innstillinger, men vil likevel ha den liten og kompakt, og nettopp derfor har vi laget en bitteliten gaming-maskin som virkelig gir deg mye gaming for pengene. Ryzen 7 3700 og RTX 2080 gir deg rå ytelse i en minimalistisk innpakning!

 

Vi bygger alle våre maskiner in-house av kunnskapsrike teknikere. I Oslo er det ingen som kan bygging av PC bedre enn oss, vi har gjennom mange år forstått hvor det er viktig å putte pengene. Dette er en maskin som vi garanterer at du vil bli fornøyd med.

 

Denne spill-PC-en er ypperlig for de nyeste og mest krevende AAA-titler som slippes, og er et valg som vil sørge for at du har nok gamingytelse i lang tid! I tillegg til de aller mest krevende spillene får du naturligvis en så optimal opplevelse som mulig i de litt lettere spillene, som Fortnite, PUBG, World of Warcraft, CS, Overwatch, Leauge of Legends og Dota 2. Satt sammen med en 144Hz skjerm (eller til og med 240Hz) får du en helt fantastisk opplevelse i de mest intensive FPS-spillene!

 

Maskinen kommer ferdig satt opp med Windows 10 og de nyeste driverene klare. Vi installerer ingen annen software på maskinen, så her får du en så "ren og ryddig" maskin som overhodet mulig, både når det gjelder software og hardware.

 

Spesifikasjoner:

AMD Ryzen 7 3700X

ASRock Fatal1ty B450 Gaming ITX ac

MSI GeForce RTX 2080 SUPER VENTUS OC

Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 16GB

Samsung 970 EVO Plus 250GB NVMe M.2 SSD

FSP Dagger 600W 80+ GOLD SFX

Fractal Design Nano S Black Window

Windows 10 Home - ferdig installert og oppdatert

3 års garanti

Tilbehør
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.