10%
180505

EK-Vannkjøling - Lian Li

Fullstendig vannkjøling - Lian Li PC-o11

Varenr: 145876
Alt. varenr: VANN-EK-PC-O11
6 770,-Kampanjepris
7 512,-Ordinær pris
0 stk – Hentebu på Rødtvet
  • 0Oslo Sentrum
BeskrivelseTilpassTilbehør
Beskrivelse

Detaljer:

 

Dette er et fullstendig sett med vannkjølingsdeler for Lian Li PC-o11 Dynamic. Kabinettet er ikke inkludert i pakken, så dette er altså en pakke med de vannkjølingsdelene vi anbefaler å gå for til et slikt kabinett. Resten av delene kan også mikses og matches etter ønske, men for best mulig kjøleytelse til dagens komponenter anbefaler vi å gå for to radiatorer, aller helst 2 stk 360mm. Dette gir best mulig ytelse og fører både til lenger levetid for komponentene og et lavere støynivå totalt sett.

 

Komponentene som er satt opp er spesielt utvalgt og satt sammen for å passe i et Lian Li PC-o11 Dynamic, men kan helt fint monteres i mange andre kabinetter også. Det viktigste å sjekke da er at radiator(er) og pumpe/tank-kombo passer. Vi garanterer ikke for kompatibilitet utenfor de delene vi har satt opp.

 

Når det gjelder fittings og slanger har vi for enkelhets skyld satt opp 10mm/13mm (indre og ytre diameter) som det eneste valget her for å unngå forvirring. Dersom man ønsker andre dimensjoner kan man helt fint gjøre dette - da velger man bare "Ingen produkt valgt" i begge disse kategoriene og legger til det man ønsker som egne varer. Gjengene som skrues fast til kjøleblokker, radiatorer, tanker og pumper er den samme uansett (G1/4"), så det eneste som endres er altså tykkelsen på slangen. De andre slangestørrelsene som gjelder er 10mm/16mm og noe 13mm/19mm. Sistnevnte størrelse er ikke så vanlig lenger, så der er ikke utvalget like stort.

 

Alle komponentene er av kjent og kjær EK-kvalitet, et merke vi setter veldig stor lit til etter mange år med bygging av custom vannkjøling i maskiner av alle dimensjoner.

 

NB! Dette er et sett som baserer seg på kobber og nikkel. Aluminiumsdeler må IKKE(!) brukes sammen med disse komponentene.

Tilpass
Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.