7%
180520

EK-Vannkjøling - Fractal S2 Vision

Fullstendig vannkjøling - S2 Vision

Varenr: 145879
Alt. varenr: VANN-EK-PC-VISION
9 224,-Kampanjepris
9 929,-Ordinær pris
0 stk – Hentebu på Rødtvet
  • 0Oslo Sentrum
BeskrivelseTilpassTilbehør
Beskrivelse

Detaljer:

 

Dette er et fullstendig sett med vannkjølingsdeler for Fractal Design S2 Vision. Kabinettet er inkludert i pakken, men kan velges bort ved ønske. Dette kabinettet er innvendig helt likt som det "vanlige" Fractal Design S2, så hvis man ikke ønsker glass og RGB i maskinen sin står man helt fritt til å velge en annen versjon. Resten av delene kan også mikses og matches etter ønske, men for best mulig kjøleytelse til dagens komponenter anbefaler vi å gå for to radiatorer, aller helst så store som mulig for størst mulig kjøleareal. Dette gir best ytelse og fører både til lenger levetid for komponentene og et lavere støynivå totalt sett.

 

I dette kabinettet er det plass til 2 stk 360mm-radiatorer, men da anbefaler vi at en av de er en Slim (EK-SE 360) for å unngå konflikt i øvre høyre hjørne. Ellers kan man bruke 360mm + 240mm av de tykkelsene man vil.

 

Når det gjelder fittings og slanger har vi for enkelhets skyld satt opp 10mm/13mm (indre og ytre diameter) som det eneste valget her for å unngå forvirring. Dersom man ønsker andre dimensjoner kan man helt fint gjøre dette - da velger man bare "Ingen produkt valgt" i begge disse kategoriene og legger til det man ønsker som egne varer. Gjengene som skrues fast til kjøleblokker, radiatorer, tanker og pumper er den samme uansett (G1/4"), så det eneste som endres er altså tykkelsen på slangen. De andre slangestørrelsene som gjelder er 10mm/16mm og noe 13mm/19mm. Sistnevnte størrelse er ikke så vanlig lenger, så der er ikke utvalget like stort.

 

Komponentene som er satt opp er spesielt utvalgt og satt sammen for å passe i et Fractal Design S2, men kan helt fint monteres i mange andre kabinetter også. Det viktigste å sjekke da er at radiator(er) og pumpe/tank-kombo passer. Vi garanterer ikke for kompatibilitet utenfor de delene vi har satt opp.

 

Alle komponentene er av kjent og kjær EK-kvalitet, et merke vi setter veldig stor lit til etter mange år med bygging av custom vannkjøling i maskiner av alle dimensjoner.

 

NB! Dette er et sett som baserer seg på kobber og nikkel. Aluminiumsdeler må IKKE(!) brukes sammen med disse komponentene.

Tilpass
Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.