194471 194471 194471

DI:PC - Open Judge - R5 3600, WiFi

Valgfri GPU, R5 3600, 16GB, 1TB, W10

Varenr: 148550
Alt. varenr: DIPC G-3600xxxx
13 999,-
1 stk – Hentebu på Rødtvet1 stk - Rødtvet 0 stk - Sentrum
  • 0Oslo Sentrum
  • 1Oslo Øst
BeskrivelseTilpassAlternativer
Beskrivelse

DI:PC – EVO Judge Plus

 

DI:PC EVO Judge - PCen vi sendte til TEK for deres årlige PC-test/sammenligning. Dette er den samme modellen, men med valgfri oppgradering av skjermkort, så her kan du selv velge hvor mye spillytelse du ønsker! Valgene spenner fra 1660 Super (den originale konfigurasjonen), RTX 2060, RTX 2060 Super, RTX 3060 og helt til RTX 3070! Alle disse skjermkortene vil være supre oppgraderinger for å øke grafikk- og gamingytelsen til denne PC-en. Vi har rett og slett bare stappet denne PC-en full av godsaker – til en rimelig pris. Vi har brukt en god kombinasjon av solide komponenter med massevis av oppgraderingsmuligheter.

 

Med AMD Ryzen 5 3600 og mid-range-skjermkort som 6600 XT eller 3060 vil man kunne spille på god grafikk med fin flyt i spill som Warzone, Valorant, Fortnite, Overwatch, CS:GO og lignende spill. Vi anbefaler spilling på 1080p for best mulig ytelse med høye grafikkinnstillinger, men maskinen er parat til å takle 1440p uten problemer. 16GB med rask RAM på 3600Mhz drar det lille ekstra ut av Ryzen-CPU-en, og skulle du plutselig trengt 32GB så kan dette selvsagt oppgraderes.

 

Hovedkortet har innebygget Wi-FI 6, Bluetooth og en 2.5 GB Ethernet-port slik at du kan få enda raskere hastigheter på nettet. Det innebygde lydkortet er av høy kvalitet med japanske kondensatorer og DTS Custom for gaming. Kortet har også Thunderbolt-header slik at man kan oppgradere med ekspansjonskort ved behov. Med dette hovedkortet inngår du ingen kompromisser når det kommer til oppgraderinger. Du er klar for lynraske M.2 SSD’er med PCIe 4.0 og plass til 2 M.2 disker. Man har også gode muligheter for overklokking med VRM som vil holde seg kjølig.

 

En Kingston A2000 1TB M.2 SSD for system og lagring, med lese- og skrivehastighet på 2200/1900 MB/s, gjør at du slipper du laste inn tregere enn alle de andre i lobbyen. Skulle du ha lyst på mer lagring er det et ledig M.2-spor til.

 

Kvalitets-PSU fra Seasonic - en av verdens beste produsenter av strømforsyninger - klar til å håndtere en oppgradering til et kraftigere skjermkort og CPU i fremtiden om ønskelig.

 

Alt dette er pakket inn i vårt favorittkabinett for tiden: Be Quiet! Pure Base 500DX! En knallsexy case, med innebygget RGB-lys og 3 stk svært stillegående vifter. Solid byggekvalitet og en fin størrelse gjør at dette kabinettet får oss til å sikle litt, det må nesten bare oppleves før man skjønner det. Vi benytter oss av Be Quiet! sin Pure Rock 2 CPU-kjøler for en stillegående og effektiv måte å flytte varmen fra prosessoren, som også farge-matcher kabinettet. På toppen av det hele bruker vi her som i alle våre Digital Impuls Ferdig-PC-er custom forlengerkabler i svart for å gi maskinen en mer fullstendig look!

 

Vi i Digital Impuls bygger maskiner med høy kvalitet og bryr oss om det lille ekstra. Alle kablene skal ligge perfekt. Vi liker selv å tro at ingen bygger stasjonære maskiner med like mye fokus på kvalitet som det vi gjør. Både når det kommer til sammensetning av komponenter og kvalitet på selve byggingen. Det er mye stolthet og kjærlighet som går inn i byggingen av våre maskiner for at du som kunde skal bli helt fornøyd når du drar av plasten og starter opp din splitter nye maskin fra oss.

 

Med andre ord - bon appetit!

 

Alle våre Ferdig-PC-er kommer klare til bruk rett ut av boksen, med Windows installert og oppdatert med nyeste drivere. Plug & Play!

 

Spesifikasjoner

  Prosessor   AMD Ryzen 5 3600
  Skjermkort   [you choose] *               i      
  Hovedkort   ASUS TUF GAMING B550-PLUS Wifi 6
  Minnebrikker   Corsair Vengeance LPX DDR4 3600Mhz 16GB
  SSD   Kingston A2000 1TB M.2 2280 NVMe SSD
  CPU-kjøler   Be Quiet Pure Rock 2 CPU-kjøler
  Strømforsyning   Seasonic Core GM 650 650W PSU
  Kabinett   be quiet! Pure Base 500DX Black
  Operativsystem   Windows 10 Home - ferdig installert og oppdatert
  Garanti   3 års garanti

 

Tilpass
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.