137479

Microsoft Wireless Display Adapter V2

Win 8.1/10 - gjør tv/skjerm trådløs!

Varenr: 137976
Alt. varenr: P3Q-00004
625,-
-+
0 stk – Hentebu på Rødtvet0 stk - Rødtvet 1 stk - Sentrum
  • 1Oslo Sentrum
  • 0Oslo Øst
Beskrivelse
Beskrivelse

Se alt på storskjerm

Med Microsoft trådløs adapter er det enkelt å dele, enten dere har en filmkveld eller deler bilder fra den siste ferieturen. Bare koble til adapteren og parkoble enhetene, så er du klar til å sende alt multimediainnholdet fra telefonen, nettbrettet eller den bærebare PC-en til storskjermen – helt trådløst.

Trådløs HDMI

Denne adapteren gjør det enklere å dele innhold i møter. Alle i teamet kan raskt dele innholdet sitt uten å måtte sende rundt en HDMI-ledning. Har du behov for å jobbe med noe annet mens du projiserer innhold? Ikke noe problem, bare utvid skjermen så får du tilgang til andre ting mens du deler.

Miracast-teknologi

Miracast er en trådløs teknologi som støtter direkteavspilling med videokvalitet i 1080p og 5.1-surroundlyd mellom mobilenheter og store skjermer. Det er ingen begrensninger på hva du kan dele med Miracast så lenge alle enhetene er Miracast-kompatible, og denne adapteren fungerer både med Windows og Android.

Komme i gang

Den trådløse skjermadapteren fungerer med Windows 8.1, Windows 10 og Android 4.2.1 eller nyere operativsystemer og med Miracast-kompatible enheter. For hjelp med oppsett av enhetene, installering av den trådløse skjermadapteren-appen og parkobling av enheter med adapteren, går du til skjermadaptersiden for å se hvordan du gjør det.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.