NoteCart Classic 32 m/kjølevifte og egen hylle for strømadp.

NoteCart Classic 32

m/kjølevifte og egen hylle for strømadp.

Varenr: 140394
Alt. varenr: LE-KE-NCS-32V-SC
19 500,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse
NoteCart Simple i 4. generasjon av denne svært populære pc-trallen. NoteCart Simple er den perfekte løsning for pc-oppbevaring i skole og andre steder der man trenger en flyttbar, sikker låsbar oppbevarings- og ladestasjon for sine laptoper.
 
NoteCart Simple leveres med innebygget vifte for kjøling, egne hyller for å legge strømadaptere til laptopen på, to låsbare dører; en i front hvor laptopene ligger og en i bakkant hvor man oppbevarer og tilkobler til strøm. Strømledningen til laptopen stikkes inn gjennom hull som kommer ut på hver hylle i pc-trallen slik at maskinene lades mens de ligger oppbevart.
 

NoteCart Simple har to unike egenskaper som ingen andre på markedet er utstyrt med:

Sekvensielle strømskinner: Hver strømskinne på 16 uttak er delt inn i 4 soner som skrur seg på noen sekunders forsinkelse etter hverandre, dette gjør at pc-trallen kan tilkobles hvilken som helst vanlig stikkontakt uten at sikringen ryker - en STOR fordel for mange eldre skoler. 
Nemko godkjenning: NoteCart er eneste pc-tralle som kan skilte med Nemko godkjenning, alle deler er jordet og det er ingen skarpe kanter eller andre ting som kan utfordre sikkerheten for elever eller de som skal betjene pc-trallen.
 
Andre finesser: 
Store hjul - gjør at pc-trallen er lett å rulle over dørstokker o.l. 
Stort håndtak 
Lekker sort finish, svært høy kvalitet - Dansk designet 
Fabrikk i EU - mulig å gjøre spesielle tilpasninger
 
Mulige tilvalg: 
Sikkerhetsbøylen NoteSecure - fungerer som en dockingstasjon der man låser pc-trallen fast. Se bilde her: http://www.note-cart.com/NoteSecure-748.aspx 
Timer - Timer for strøm med svært enkelt oppsett. Her har du mulighet til å instille slik at strømmen kobles automatisk inn og ut etter det timeantallet du ønsker - forlenger batteriets levetid, sparer strøm og miljøet.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.