Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero! Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero! Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero! Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero! Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero! Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero! Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero!

Adafruit 16-Channel PWM / Servo Bonnet

for Raspberry Pi - perfekt til Pi Zero!

Varenr: 143232
Alt. varenr:
295,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Beskrivelse

Raspberry Pi er en fantastisk liten datamaskin, men en ting den ikke er veldig god til er å kontrollere Servo Motorer. Disse motorene trenger veldig spesifikke og repeterende timingpulser for å sette posisjonen. I stedet for å be Pi Linux-kjernen om å sende disse signalene, Kan man bruke denne.  Det gir muligheten til å kontrollere 16 servoer med perfekt timings. Det kan også kjøre PWM opptil 1,6 KHz med 12 bit presisjon, alt helt frittgående.

For bruk med Raspberry Pi Model Zero, A +, B +, Pi 2 eller Pi 3 (hvilken som helst Pi med 2x20 topptekst) Denne  passer ikke på en original Raspberry Pi med 2x13 pin.

Adafruit 16-kanals 12-biters PWM / Servo Bonnet vil kjøre opptil 16 servoer eller PWM-utganger over I2C med 2 pins. Den innebygde PWM-kontrolleren vil kjøre alle 16 kanaler samtidig uten ekstra Raspberry Pi-resursbruk. I tillegg kan du stable opptil 62 av dem for å kontrollere opptil 992 servoer - alle med de samme 2 pins!

Fungerer med hvilken som helst 5V Servo og tar 3,3V logiske signaler. Det er en loddebryter du kan justere hvis du vil endre til 5V.

Best av alt, vi har til og med et Python-bibliotek du kan bruke, slik at du kan komme i gang umiddelbart for å få din robot til å bli levende. Adafruit PWM / Servo Bonnet er den perfekte løsningen for ethvert prosjekt som krever mange servoer eller PWM-utganger!
Ta en titt på vår detaljerte opplæring for mye mer informasjon, inkludert diagrammer, skjemaer, installasjonsinstruksjoner m.m.

Hver pakke leveres med en Servo Bonnet, en 2-pins terminalblokk, 2,1 mm DC-kontakt og fire 3x4-hoder. Du må lodde litt for å feste terminalblokken eller kontaktene på kretskortet, men det er enkelt å gjøre med standard loddeverktøy som et loddebolt og elektronisk loddetinn. Hvis du vil stable flere på en Pi, kan du også plukke opp en 2x20 stackingkontakt og et sett med vinklede 3x4-kontakter som skal loddes på i stedet.

OBS! Dette settet leveres ikke med Raspberry Pi, servoer eller nødvendig 5V strømforsyning. Vi har anbefalinger nødvendige 5-6V strømforsyningen på opplæringssiden, og en hel mengde servomuligheter i Adafruit-butikken. En hvilken som helst 3-pinners klassisk DC hobby servo vil fungere. Terminalblokken som følger med produktet, kan være blå eller svart.

Spesifikasjoner

  • Størrelse (uten komponenter): 65mm x 30.4mm x 8mm / 2.5" x 1.19" x 0.31"
    • 8.5g / .29oz
Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.