Chirp! Vanningsalarm for planter If dry, chirp! Chirp! Vanningsalarm for planter If dry, chirp! Chirp! Vanningsalarm for planter If dry, chirp!

Chirp! Vanningsalarm for planter

If dry, chirp!

Varenr: 145580
Alt. varenr: 1965
489,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Plant Watering Alarm er en ny enhet fra "wemakethings" som hjelper til med å forlenge plantens levetid ved å minne deg på å vanne den.

Den er veldig enkelt å bruke. Du stikker bare den, iøynefallende, svarte PCB-en i jordens plantejord med et CR2032-batteri i. Klikk på knappen på baksiden for å stille inn "tørrpunktet", og vann planten. Enheten registrerer fuktigheten i jorden din og "kvitrer" gjennom en piezo når planten din når det tørre punktet igjen - og minner deg på at planten din er tørst!

Dette produktet kommer ikke med et CR2032-batteri!

Det er bare den grunnleggende funksjonen til enheten. Det er også fullstendig hackbart og tilpassbart - koble til det via I2C for å samhandle med Chirp! og logg lys- og fuktighetsdata for optimal kontroll av husplanter. Eller vær kreativ og lag en haug med kule plantehacks.

For mer info om hvordan Chirp! fungerer, sjekk ut deres informative nettside. Fuktsensoren er også helt åpen kildekode og all kode og skjema er tilgjengelig her.

Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.