20,-
iiglo skjermbeskyttelse - Tempered Glass Samsung Galaxy S9+, sort ramme

iiglo skjermbeskyttelse - Tempered Glass

Samsung Galaxy S9+, sort ramme

Varenr: 143195
Alt. varenr: IIPSPGS9+BLK
179,-Kampanjepris
199,-Ordinær pris
-+
2 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

iiglo Skjermbeskyttelse

Merk: Bare skjermbeskyttelse

 

Beskytt telefonen din mot riper og skader. iiglo skjermbeskytter er en tynn, herdet glassplate som du enkelt setter på mobilen – en robust og rimelig forsikring.

iiglo skjermbeskytter er en 0,33 mm tynn plate i 9H herdet glass av japansk kvalitet. Den tåler mye og beskytter skjermen mot riper og skader. Skulle du miste telefonen i bakken er den en enkel og rimelig forsikring for at skjermen ikke knuser. iiglo skjermbeskytter er laget slik at refleksjoner og såkalt regnbueeffekt elimineres og den motvirker synlige fingeravtrykk.

Skjermbeskytteren er enkel å sette på, og det følger med bruksanvisning. Slik gjør du: rengjør skjermen godt med vedlagte rengjøringsservietter. Pass på at den er helt tørr og fjern eventuelle siste støvkorn med klistrelappen som følger med. Fjern folien fra glasset og plasser glasset nøyaktig og forsiktig over mobilskjermen. Trykk lett langs skjermens kanter, og beskyttelsesglasset vil klebe seg til telefonen. Glasset er nå montert og telefonen din er beskyttet.

Tips: For optimal brukeropplevelse med dette beskyttelsesglasset anbefaler vi å aktivere telefonens berøringsfølsomhet. Det gjør du her: Innstillinger  ? Avanserte funksjoner ? Berøringsfølsomhet.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.