Logitech G933 Trådløs Gaming Headset

bluetooth, USB, støydempet mik, rgb lys,

Varenr: 136652
Alt. varenr: 981-000599
1 999,-
-+
Bestillingsvare (2 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Logitech G933 Artemis Spectrum Over-Ear Trådløse Gaming Headset

Trådløst gaming headset med 7.1 surroundlyd

G933 Artemis Spectrum er et trådløst gaming-headset med bortfellbar mikrofon, verdig seriøse lydentusiaster. Det leverer oppslukende surroundlyd fra de avanserte Pro-G™-lydelementene. Tilgang til å styre lyd, lyssetting og tre programmerbare makrokontroller rett fra headsetet. Personliggjør din G933 med utbyttbare bakbelyste høyttalerplater. Egendefiner belysningen med valg fra et spekter av over 16 millioner farger.

Koble til opptil tre enheter samtidig, så du kan svare på telefoner, lytte til musikk og mer, samtidig som du spiller. Opprett egendefinerte lydprofiler med den innebygde lydutjevneren. G933 fungerer trådløst med PC, konsoller, det meste av mobil- og hjemmekinoenheter (gjennom den USB-drevne mix-adapteren).

Uovertruffen lydkvalitet

De patentsøkte, avanserte Pro-G™ lydelementer er laget med hybridmaskematerialer som gir en ypperlig ytelse som spillfans lenge har ønsket seg. Pro-G-elementene leverer både rene og nøyaktige diskanter, samt dyp, rik bass, som forventet av førsteklasses hodetelefoner, fra din favorittmusikk til fantastiske lydspor fra spill. Opplev utrolige 7.1 surroundlyd med Dolby® surroundlyd,* som skaper levende bevissthet i spillet. Dette lar deg klart høre fiender snakke rundt deg, eller signaler for spesielle egenskaper. *7.1-surroundlyd krever installering av Logitech Gaming Software.

Ett headset til alle spillplattformer

G933 Artemis Spectrum er kompatibel med PC, mobil, hjemmekinoanlegg og spillkonsoller, inkludert PS4™ og Xbox One™. Ett headset for alle enhetene dine gjør at du kan ta med G933 Artemis Spectrum fra spill-PC-en til spillkonsollen, og videre ut i verden med mobilenhetene. Du også koble hjemmekinoen til en USB-drevet trådløs adapter og lytte til TV-programmer, musikk eller filmer, alt trådløst uten å forstyrre naboer eller familie.

Tilpasse utseendet

G933 Artemis Spektrum har to tilpassbare lyssoner: lysstripen og logoen. Hver sone kan programmeres til forskjellige farger eller effekter, eller de kan synkroniseres. Justerbar RGB-lyssetting lar deg velge blant opptil 16,8 millioner farger. Bruk Logitech Gaming-programvare for å angi glødemønster eller farge for omgivelsene dine. Legg til et sett med bakgrunnsbelyst, egendefinerte tagger for å forbedre utseendet enda mer.

Spill med eller uten ledning

Spill uten lag på 2,4 GHz trådløst for opptil 12 timer per lading, uten lys, eller 8 timer med standard lys.* Med en 3,5 mm analog inngang på headsettet gir deg frihet til å spille med ledning uten å bruke batteri. * Oppladbare batterier kan kun lades opp et begrenset antall ganger. Batteriets levetid målt på 50 % volum.

Kommando og kontroll ved fingertuppene

Tilordne egendefinerte kommandoer ved å bruke Logitech spillprogramvare for de tre programmerbare G-tastene, for en sømløs opplevelse av gaming og media. Angi egendefinerte kontroller for å kontrollere lydprofiler, hoppe til neste sang, aktivere push-to-talk-kommunikasjon, utløs øyeblikkelige kontrollkombinasjoner i spillet, pluss mye mer.

Egendefinert til deg

Bruk Logitech spillprogramvare til å programmere lydequalizer og forhåndskonfigurere lydpreferanser for musikk, spill og filmer. Egendefiner lydinnstillinger og opprett personlige lydprofiler for hvert spill du spiller. Lytt til media akkurat som du vil ha det. Last ned Logitech Gaming Software

Lyd fra opptil tre enheter

Ikke flere forstyrrelser i spillet når noen ringer. Svar på anropet mens du fortsetter spillet, uten at du må sette på pause eller se bort fra skjermen. Bruk USB-miksadapteren for å legge til enda to ytterligere enheter. Lyden fra andre enheter mikses med PC-lyden.

Bruk alle kablede enheter trådløs

Kombiner et analogt uttak på den trådløse miksadapteren med en USB-port med egen strømtilførsel, for å gjøre dine analoge lydenheter trådløse. Når du kobler til USB-miksadapteren til en USB-port med egen strømtilførsel, overfører den blandet lyd fra USB-input og den integrerte 3,5 mm inngangen til headsettet ditt, også hvis USB-porten ikke støtter USB-lyd.

Justerbar, støyreduserende mikrofon

Forsikre at du blir hørt, med en mikrofon som er krystallklar, med støyreduksjon, på en justerbar arm. Armen har LED-indikatorlamper, så du vet når mikrofonen er dempet. Når den støyreduserende mikrofonen på en justerbar arm ikke brukes, kan den foldes tilbake og blir nesten usynlig. G933 er klar for reise, med en innebygget mobilkabel og sekundær integrert mikrofon for mobile enheter når du ikke vil ha en mikrofonarm i ansiktet.

Myke materialer som puster

G933 Artemis Spektrum er utformet for lange spilløkter. Nye sportsnettingmaterialer som brukes i øreklokkene og hodebandet er myke og de puster – noe som gir deg maksimal komfort. Øreklokkene på G933 Artemis Spectrum er utformet for å passe til de fleste ører uten å trykke på mykvevet. For å holde headsettet rent, kan du ta av øreklokkene fra headsettet og vaske dem.

Innhold i esken:

  • Trådløst Gaming-headset med 7.1-surroundlyd
  • 3,5 mm analog kabel med lydkontroller
  • RCA-til-3,5 mm-kabel
  • USB-data-/lagringskabel
  • USB-drevet trådløs miksadapter
  • Egendefinert tags (venstre/høyre)
Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.