ASUS GeForce

 

 

Hos Digital Impuls finner du produkter i ASUS GeForce-serien.

 

ASUS GeForce er en serie grafikkprosessorer for PC utviklet av nVidia. Den første generasjonen ASUS GeForce ble sluppet i 1999, og er utviklet enormt siden den gang. I dag står ASUS GeForce for noe av det beste innen ytelse. Den nyeste modellen hos Digital Impuls er ASUS GeForce GTX 1080 Turbo.

 

Grafikkort til gamere

I forbindelse med gaming er grafikkortet eller skjermkortet, et av de viktigste komponentene i datamaskinen. I spill med grafikk av høy kvalitet kreves mange, tunge utregninger, og man trenger derfor et kraftig skjermkort for å beholde høy FPS (bildefrekvens per sekund). Dersom FPS synker for mye, vil bildet fryse og hakke. ASUS Geforce leverer på alle punkter, og kommer i flere forskjellige prisklasser. ASUS GeForce GTX 1050 Ti er et rimelig grafikkort for gamere, med flott grafikk og jevn bildeflyt uten merkbar hakking. Du får også mye ut av forrige generasjon ASUS GeForce GTX 960. ASUS GeForce GTX 1080Ti er et av de råeste grafikkortene på markedet akkurat nå, og utviklet for den ultimate gamingopplevelsen. I dette grafikkortet får du blant annet:

 

  • ASUS Aura Sync RGB-belysning med ekstra 4-pinners RGB-hode

  • MaxContact pluss Auto-Extreme produksjonsteknologi

  • Patenterte 0 dB vingebladvifter med FanConnect II

  • GPU Tweak

  • Maksimal oppløsning på 7680 x 4320 for den ultimate 5k-spillopplevelsen

 

Eksterne eller integrerte grafikkort

ASUS GeForce har grafikkort som du kan koble til hovedkortet, og grafikkort som er integrert i hovedkortet. Sjekk for eksempel ut ASUS 34” LED G-Sync Rog Swift, som er det nye flaggskipet i ROGs skjermutvalg. Med utvidet skjermområde kan du raskt lokalisere fiendene dine. Den 34 tommers buede IPS-skjermen har en svært bred oppløsning på 3440 x 1440. Resultatet av ASUS-teknologien er en skjerm som er helt enestående.

 

Grafikkortene fra ROG Strix GeForce er utviklet for den ultimate gamingopplevelse. Disse er fullpakket med det beste innen ASUS-teknologi, inkludert den nye MaxContact-teknologien som har to ganger mer kontakt med GPU-en for å gi bedre varmeoverføring. De patenterte IP5X-sertifiserte vingebladviftene sørger for maksimal luftstrøm og forlenger levetiden for viften.

 

I tillegg til ASUS GeForce har vi en rekke andre produkter innen kategorien skjermkort.

 

Bærbar eller stasjonær PC

ASUS GeForce leverer også integrerte løsninger i bærbare PC-er ment for gaming. Du kan for eksempel sjekke ut den bærbare ASUS FX503VD 15.6" FHD matt, som er et rimelig alternativ utviklet for gamere. Den har en skjerm på 15.6 tommer i full HD, og drives av grafikkprosessor nVidia ASUS GeForce GTX 1050.

 

For en kraftigere maskin kan du sjekke ut MSI GS73 Stealth 17.3” FHD matt 120Hz. Den drives av nVidia ASUS GeForce GTX 1060 grafikkprosessor med seks kjerner, og har full HD-oppløsning på 1920 x 1080.

 

Fordelen med å gå for bærbar PC til gaming er nettopp portabiliteten. Det er enkelt å ha den med seg på for eksempel LAN party, eller andre steder hvor du trenger å være tilgjengelig for en teamfight. Det er allikevel fortsatt stasjonær PC som gjelder, for maksimal ytelse og den ultimate gamingopplevelsen. Med stasjonær PC får du mer plass til å installere større komponenter i for eksempel ASUS GeForce-serien. Hos Digital Impuls finner du et stort utvalg av komponenter til stasjonær PC fra en rekke produsenter. Sjekk ut utvalget her.

 

Hvem er vi?

Digital Impuls skiller seg ut på datamarkedet ved å ha butikk, nettbutikk, lager og verksted på samme sted. Vi brenner for fornøyde kunder og fornøyde ansatte, og vi ønsker å videreutvikle Digital Impuls til et enda mer solid og seriøst alternativ i databransjen.


Kom gjerne innom vår butikk i Møllergata dersom du vil prate om ASUS GeForce eller noe helt annet. Vi er en gruppe hardware-entusiaster med høy kunnskap om data, og kan bistå deg med både innkjøp av deler, servicesaker og gode råd i alle ledd. Du kan også sende oss en epost på oslo@digitalimpuls.no, eller ringe oss på 22339500.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.