Bærbar PC

 

 

Trenger du ny bærbar PC? Hos Digital Impuls har vi bærbare PC-er i alle prisklasser, slik at du kan velge utifra behov og lommebok.

 

Bærbar PC til alle behov

Innen bærbar PC fører vi ulike kategorier for at det skal være enkelt for deg å velge den bærbare PC-en som passer best for dine behov. Disse er:

 

  • 13” til 17” bærbar PC

  • Business laptop med Dock/Win Pro

  • Gaming laptop med høy ytelse

  • Tilbehør

  • Oppgraderinger

 

Vårt utvalg av 13” til 17” bærbar PC dekker de fleste dagligdagse behov. De egner seg ypperlig hvis det du primært bruker data til å surfe på nettet og notere. Skal du for eksempel bruke bærbar PC til studier, bør du gå for en lett og smidig variant. Lenovo Yoga-serien egner seg godt for deg som ønsker en bærbar PC som du kan ha med deg overalt, og har en god pris. Med Lenovo Yoga kan du snu skjermen 360 grader rundt, slik at du får PC og nettbrett i ett. Sjekk for eksempel ut Lenovo Yoga 520 14” med berøringsskjerm i full HD og fingeravtrykksleser. Den veier 1.74 kilo, og er lett å ha med seg.

 

Ønsker du enda større bevegelsesfrihet kan du gå for Lenovo MIIX 520 12.3”, med berøringsskjerm som kan separeres fullstendig fra tastaturet. Lenovo MIIX er spesielt utviklet for deg som trenger en bærbar PC til kreative formål.

 

Har du mulighet til å investere i en skikkelig bra bærbar PC er Dell XPS 15 Infinity 15.6” å anbefale. Denne ble utviklet for å konkurrere mot Apples MacBook Pro 15”, og er ifølge produsenten selv “verdens minste 15.6-tommer”. Dells XPS 15 er en tøff maskin med høy ytelse og flott design.

 

I kategorien gaming finnes det også rimeligere alternativer. ASUS FX553VD 15.6” har grafikkprosessor NVIDIA GeForce GTX 1050, firekjerners Intel Core i5 CPU og full HD-oppløsning. I andre enden av prisskalaen finner vi MSI GS73 17.3”, som er en kraftig og brukervennlig bærbar PC utviklet til gaming.

 

Stasjonær eller bærbar PC til gaming?

Fordelen med å gå for en bærbar PC til gaming er nettopp portabiliteten, selv om en gaming laptop er tyngre enn bærbare PC-er ment for lettere bruk. Det er enkelt å ha den med seg på for eksempel LAN-party, og du slipper å drasse med deg masse utstyr. En ulempe med å bruke bærbar PC til gaming, er at du ikke kan ha den i fanget når du gamer fordi den genererer en del støy og varme.

 

For den absolutt beste ytelsen er det fortsatt stasjonær PC som gjelder. Da får du mer plass til å installere større komponenter, noe som betyr høyere ytelse og råere grafikk. Det er enklere å holde den stasjonære PC-en ren, enklere å utføre reparasjoner og enklere å oppgradere. Her finner du vårt store utvalg av komponenter til din stasjonære PC.

 

Tilbehør til bærbar PC

Hos Digital Impuls har vi en mengde tilbehør og utstyr til bærbar PC. Skal du bruke bærbar PC til å arbeide og trenger større brukervennlighet, kan du for eksempel koble til ekstern skjerm og tastatur, eller heve hele laptopen opp med et stativ. Det er godt for den bærbare PC-en å komme seg opp i høyden, fordi den vil holde seg kjøligere under bruk. Til gaming anbefaler vi å gå til innkjøp av et skikkelig gaming headset, og vi har også et utvalg av ratt og pedaler.

 

Du kan også komme innom vår butikk i Møllergata for å sjekke ut utvalget. Vi har det meste innen bærbar PC, og utfører også reparasjoner på bærbar PC og mye annet. Dersom du ønsker tips og råd til å bygge din egen PC, hjelper vi deg gjerne med det.


Du kan også sende oss en epost på oslo@digitalimpuls.no, eller ringe oss på 22339500.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.