Kust skjerm

 

 

Knust skjerm er frustrerende, men det trenger ikke å bety at PC-en din er ødelagt.

 

Trenger du å få skiftet knust skjerm? Hos Digital Impuls kan vi hjelpe deg dersom uhellet har vært ute. Vi er en gruppe hardware-entusiaster, med servicekontorer i Oslo og Trondheim. Vi utfører reparasjoner på blant annet:

 

  • Bærbare PC-er

  • Stasjonære PC-er

  • Smarttelefoner

  • Nettbrett

 

Dersom du trenger å komme i kontakt med oss kan du ringe på telefon 22339500, eller sende en e-post på oslo@digitalimpuls.no.

 

Når uhellet først er ute...

Knust skjerm er frustrerende, men det er dessverre noe som kan skje den beste. Det er ikke bare smarttelefoner som kan havne i bakken. Bærbare PC-er er beregnet på å være nettopp bærbare, og under transport mellom hjemmet og arbeid eller studier kan det fort skje ulykker. Støtskader og knust skjerm kan også skje dersom du mister eller kaster noe på PC-en din. En knust skjerm betyr ikke nødvendigvis at innmaten også er ødelagt, men hvis du skal få fullt utbytte av maskinen igjen må skjermen byttes ut.

 

Har det derimot gått så hardt for seg at den bærbare PC-en er ubrukelig, kan vi hjelpe deg med å redde innholdet på harddisken. Vi utfører også backup og fjernhjelp. Besøk vårt digitale verksted for å se alle tjenestene vi tilbyr.

 

Vi utfører reparasjoner av knust skjerm

Dersom du har knust skjermen på din bærbare PC, kan du få byttet skjerm hos oss. Du kan bestille service via hjemmesiden vår, men produktet må leveres over disk eller via post til en av våre butikker. Vi har lokalt serviceverksted i Trondheim og Oslo, hvor vi reparerer knust skjerm på datamaskiner, både bærbare og stasjonære. Vi reparerer også knust skjerm på smarttelefoner og nettbrett.

 

Vi tar i mot servicesaker og leverer til hele landet. Hvis du skal sende produktet ditt til oss i posten, ber vi om at du pakker varen forsvarlig. Vi følger betingelsene til våre fraktleverandører Bring og Oslo Budservice.

 

Vi estimerer pris på bytte av knust skjerm til 1899 kroner, men den nøyaktige prisen vil avhenge av produsent og modell. Dersom du vil vite eksakt pris på bytte av knust skjerm, kan du sende oss produsentens navn (for eksempel Asus, Acer, HP osv.) og modellnummer. Dette finner du som regel på undersiden av den bærbare PC-en, i nærheten av strekkodene. Hvis du er usikker, kan du sende oss et bilde av PC-en med knust skjerm på epost oslo@digitalimpuls.no. Når du har sendt all nødvendig informasjon om produktet som har knust skjerm, kan vi gi deg eksakt pris og bestillingstid på ny skjerm. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi klarer.  

 

OBS! Digital Impuls Trondheim har byttet navn til Nidaros Data. Kontakt oss i Trondheim på info@nidarosdata.no eller telefon 73518800. Vi reparerer knust skjerm og de fleste skader på mobil og data.

 

Har du knust skjermen på Macbook pro eller smarttelefon?

Har du knust skjerm eller glass på din MacBook pro? Klikk her for å bestille service. Vi utfører dessverre ikke reperasjoner på Mac Retina eller Mac Air.

 

Vi reparerer også knust skjerm, defekte ladekontakter og skifting av batteri på de fleste modeller av mobiltelefoner fra iPhone, Samsung Galaxy og Sony Xperia. Se en oversikt over våre tjenester og finn din mobiltelefon her.


Dersom du lurer på noe vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en epost på oslo@digitalimpuls.no. Vi skiller oss ut på datamarkedet ved å være entusiastiske på hardware. Ta kontakt i dag, dersom du også er en hardware-entusiast!


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.