Raspberry Pi Global Shutter Camera - ideell for opptak av raske bevegelser Raspberry Pi Global Shutter Camera - ideell for opptak av raske bevegelser Raspberry Pi Global Shutter Camera - ideell for opptak av raske bevegelser Raspberry Pi Global Shutter Camera - ideell for opptak av raske bevegelser

Raspberry Pi Global Shutter Camera

- ideell for opptak av raske bevegelser

Varenr: 152344
Alt. varenr: SC0715
949,-
-+
2 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Raspberry Pi Global Shutter Camera er et spesialisert 1,6-megapiksel kamera fra Raspberry Pi som er i stand til å fange raske bevegelser uten å introdusere artefakter som er typiske for kameraer med rullende lukker.

Den er ideell for fotografering av raske bevegelser som sportsfotografering og maskinsynsapplikasjoner, der selv små mengder forvrengning kan forringe slutningsytelsen alvorlig.

Med en stor pikselstørrelse på 3,45 µm × 3,45 µm som gir høy lysfølsomhet, kan Global Shutter Camera operere med korte eksponeringstider (så lave som 30 µs med tilstrekkelig belysning), en fordel for høyhastighetsfotografering. Den har en 1,6 MP Sony IMX296-sensor, og den har samme C/CS-monterte linseenhet og stativfeste som Raspberry Pi høykvalitetskamera, for kompatibilitet med det samme brede utvalget av objektiver og tilbehør.

I likhet med andre globale lukkersensorer har IMX296 en lavere oppløsning enn rullende lukkersensorer av samme størrelse; et lavt antall piksler er passende for maskinsynsapplikasjoner, der bilder med høy oppløsning er utfordrende å behandle i sanntid. Global Shutter-kameraets lavere oppløsning betyr at med passende linseforstørrelse, kan et bilde som er egnet for behandling av en maskinsynsmodell tas naturlig.

Raspberry Pi Global Shutter Camera inkluderer en C- til CS-monteringsadapter, en skrutrekker og en 150 mm båndkabel, samt et avtagbart plastdeksel for beskyttelse. Den er kompatibel med alle Raspberry Pi-datamaskiner som har en CSI-kamerakontakt i full størrelse (for å bruke med Pi Zero, trenger du en adapterkabel)

Ikke glem å ta et objektiv, stativ, monteringsplate og annet tilbehør du måtte trenge!

Merk: Du må oppdatere Raspberry Pi OS for å bruke det nye kameraet: kjør sudo apt update; sudo apt full oppgradering; sudo omstart og du er klar.

Tilbehør
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.