136965 136965 136965 136965 136965 136965

Adafruit Motor/Stepper/Servo Shield

for Arduino v2 Kit - v2.3

Varenr: 137874
Alt. varenr: 1438
280,-
-+
2 stk totalt
  • 1Oslo Sentrum
  • 1Oslo Øst
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

 

Det originale Adafruit Motorshield-settet er et av Adafruit sine mest elskede sett, og derfor bestemte de seg for å lage noe enda bedre. De har oppgradert skjoldpakken for å lage den beste, enkleste måten å kjøre DC- og trinnmotorer. Dette skjoldet vil gjøre raskt arbeid med ditt neste robotprosjekt! De beholdt muligheten til å kjøre opptil 4 DC-motorer eller 2 trinnmotorer, men la til mange forbedringer: I stedet for en L293D-darlington-driver, er det nå TB6612 MOSFET-driveren: med 1,2 A per kanal og 3 A toppstrømkapasitet. Den har også mye lavere spenningsfall over motoren, slik at du får mer dreiemoment ut av batteriene, og det er også innebygde flyback-dioder. I stedet for å bruke en lås og Arduinos PWM-pinner, finnes det en fullt dedikert PWM-driverbrikke ombord. Denne brikken håndterer alle motor- og hastighetskontrollene over I2C. Bare to pinner (SDA og SCL) kreves for å drive flere motorer, og siden det er I2C, kan du også koble andre I2C-enheter eller skjold til de samme pinnene. Dette gjør det også drop-in kompatibel med alle Arduino, som Uno, Due, Leonardo og Mega R3.

Helt stabilt design: 5 adressevalgstifter betyr opptil 32 stablbare skjold: det er 64 trinn eller 128 DC-motorer! Hva i all verden kan du gjøre med så mange steppere?

Mange andre små forbedringer, for eksempel en polaritetsbeskyttelse FET på strømpinnene og litt prototyping-område. Og skjoldet er montert og testet her på Adafruit, så alt du trenger å gjøre er å lodde på rette eller stabelhoder og rekkeklemmer.

Dette er spesifikasjonene:        

• 2 tilkoblinger for 5V 'hobby' servoer koblet til Arduinos dedikerte høyoppløser-timer - ingen jitter!
• 4 H-broer: TB6612-brikkesett gir 1,2A per bro (3A topp) med termisk nedstengningsbeskyttelse, interne tilbakeslagsdioder. Kan kjøre motorer på 4,5VDC til 13,5VDC.
• Opptil 4 toveis DC-motorer med individuell 8-biters hastighetsvalg (altså ca. 0,5% oppløsning)
• Opptil 2 trinnmotorer (unipolar eller bipolar) med enkel spole, dobbel spole, sammenflettet eller mikro-trinn.
• Motorer deaktiveres automatisk ved oppstart
• Store koblingsklemmer for enkel tilkobling av ledninger (18-26AWG) og strøm
• Tilbakestillingsknapp for Arduino hentet opp
• Polaritetsbeskyttet 2-pinners rekkeklemme og jumper for å koble til ekstern strøm, for separate logiske / motorforsyninger
• Testet kompatibel med Arduino UNO, Leonardo, ADK / Mega R3, Due, Diecimila & Duemilanove. Fungerer med Mega / ADK R2 og tidligere med 2 wire jumpers.
• Last ned det brukervennlige Arduino-programvarebiblioteket, sjekk ut eksemplene, og du er klar!
 
Leveres med montert og testet skjold, rekkeklemme, vanlig topptekst, genser. Noe lodding er nødvendig for å montere topptekstene på. Stablingshoder er ikke inkludert, men vi selger dem i butikken, så hvis du vil stable skjold, vennligst hent dem samtidig. Arduino og motorer er ikke inkludert, men vi har mange motorer i butikken og alle våre hobby servoer DC-motorer og trinnmotorer fungerer bra.
Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.