Adafruit TB6612 DC/Stepper Motor Driver 1.2A DC/ Driver Breakout Board Adafruit TB6612 DC/Stepper Motor Driver 1.2A DC/ Driver Breakout Board Adafruit TB6612 DC/Stepper Motor Driver 1.2A DC/ Driver Breakout Board Adafruit TB6612 DC/Stepper Motor Driver 1.2A DC/ Driver Breakout Board Adafruit TB6612 DC/Stepper Motor Driver 1.2A DC/ Driver Breakout Board

Adafruit TB6612 DC/Stepper Motor Driver

1.2A DC/ Driver Breakout Board

Varenr: 140523
Alt. varenr: 2448
109,-
-+
2 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Spinn to likestrømsmotorer, trinn en bi-polær eller uni-polær trinn, eller avfyr to solenoider med 1,2 A per kanal ved hjelp av TB6612. Disse er kanskje bedre kjent som driverne i Adafruit sine monterte Motorshield eller Motor HAT." Folk liker virkelig disse doble H-broene, så hvis du vil kontrollere motorer uten skjold eller HAT, er disse enkle å ta med på et loddet breadboard eller perma-proto.

Det sitter loddet på en TB6612 på et brytebrett for deg her, med en polaritetsbeskyttelse FET på motorspenningsinngangen og en pullup på "standby" aktiveringspinnen. Hver breakout-brikke inneholder to fulle H-broer (fire halve H-broer). Det betyr at du kan kjøre 2-4 solenoider (bare to kan være aktive om gangen, på motsatte broer), to DC-motorer toveis eller en trinnmotor. Bare vær sikker på at de er gode for 1,2 Amp eller mindre strøm, siden det er grensen for denne brikken. De takler en topp på 3A, men det er bare for en kort periode, som 20 millisekunder. Det vi liker best med denne driveren, er at den leveres med innebygde tilbakeslagsdioder internt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det induktive sparket skader prosjektet eller driveren!

Det er to digitale innganger per H-bro (en for hver halvdel av broen), samt en PWM-inngang per driver, slik at du kan kontrollere motorhastigheten. Kjører med 2,7V-5V-logikk. Motorspenningen er atskilt fra den logiske spenningen. Bra for motorspenninger fra 4,5V til 13,5V! Dette fungerer ikke bra for 3V-motorer.

Leveres som en samlet og testet breakout pluss en liten stripe med headers. Du må gjøre litt lodding for å feste headeren på PCB-en. Arduino, motorer og strømforsyning er ikke inkludert. Sjekk ut den praktiske veiledningen om montering og ledninger her.

Tilbehør
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.