Gaming-PC

Dette er maskiner bygget spesielt for gaming - du får rå kraft i en kompakt og pen forkledning. En stor del av spillopplevelsen din avhenger av at PCen din henger med i svingene også i de mest grafikkrevende delene av spillet. Den komponenten som har størst direkte innvirkning på dette er definitivt skjermkortet, men det er også viktig at resten av PCen holder følge. Noen av våre gaming-PCer kommer som konfigurasjoner uten skjermkort, der du selv kan velge hvor mye du vil trøkke til på grafikkfronten. Har du spesielle ønsker til PCen - tillegg eller alternativer til det vi har satt opp - bare spør oss. Vi bygger PCen slik du vil ha den!

Grafikkmonster og tallknuser i én boks!

Intels i3- eller i5-prosessorer er som regel nok kraft hvis PCen kun skal brukes som en gamingmaskin. Hvis du bruker den til annet, mer CPU-krevende arbeid, eller hvis du streamer fra den samme PCen samtidig kan det lønne seg å se på noe enda kraftigere med flere kjerner - en i7 eller i de aller mest ekstreme maskinene en i9. Dette avhenger også av hvilke typer spill du spiller, da alle spill bruker ressursene i maskinen din litt forskjellig.

 

Man får nå gaming-PCer helt ned i veldig små størrelser. Hovedkort i mini-ITX-format er bare 17cm langt i begge retninger - dette gjør det til et ypperlig valg som kjernen i en mini-gaming-PC.

 

Vi er stolte av å kunne tilby Oslos beste verksted for skreddersydd stasjonær PC med rask budbil-levering til hele sentral-Oslo! Vi bygger din drømme-PC akkurat slik du vil ha den. Stikk innom og slå av en prat da vel!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.