Gaming-PC

Vi i Digital Impuls har bygget gaming-PC-er i snart 20 år. Dette har lært oss kunsten å balansere pris, ytelse, optimalisering og oppgraderingspotensiale. Alle våre maskiner er bygget på huset av flinke teknikere med et ekstra øye for detaljer. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av ferdig konfigurerte maskiner med nøye utvalgte komponenter som er grundig testet og sammensatt for et best mulig sluttprodukt.

 

Som landets største aktør på vannkjøling er vi godt over snittet kompetente på støysvake kjøleløsninger, og selv med luftkjølere kan du få maskiner som gir deg mye kraft uten at det går utover hørselen.

 

Med AMDs nyeste generasjon desktop-CPU-er (sommer 2019) har vi nå etter mange år med Intel på tronen endelig fått skikkelig konkurranse på dette feltet. Dette har ført til mye ny og spennande hardware som har løftet gamingytelsen flere hakk! Både Intel og AMD er i dag gode alternativer med hver sine bruksområder, og vi bygger naturligvis med begge deler, alt etter behov og hva som passer best til det maskinen skal brukes til. Spør oss gjerne hvis du lurer på hva du burde kjøpe!

 

Finner du ikke akkurat det du ser etter? Vi bygger også skreddersydde maskiner med nøyaktig det innholdet du ønsker! Kontakt oss på salg@digitalimpuls.no for å snakke med en av våre dyktige maskinbyggere!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.