Vannkjøling - Fittings

Fittings (eller nipler) er koblingspunktet mellom slanger og alle de andre komponentene i en loop. Det som brukes til rør blir ofte i mangel på et bedre begrep bare kalt adaptere, men vi har valgt å sortere begge disse samt alt av vinkler og andre koblinger under fittings for å gjøre det så lettvint som mulig å navigere.

 

Det viktigste med fittings er at de har samme størrelse som slangene/rørene du bruker. Utenom dette er alt av gjenger av samme dimensjon (G1/4"), så her vil alt passe til alt. Vi har i tillegg mange typer koblinger, forlengere, vinkler og konvertere som gjør det lettere å legge opp en effektiv og pen loop, og vi anbefaler å bruke dette der det er nødvendig, og ellers der man syns det er pent. Noen looper ser best ut når de er veldig enkelt satt opp og har minst mulig ekstra, mens andre krever mer litt mer bling.

 

Noe mange ikke tenker på eller velger å ignorere er implementering av et tømmesystem. Når du om et år eller to finner ut at det er på tide å bytte kjølevæske er det utrolig praktisk å ha planlagt dette på forhånd så man slipper å demontere alt for å komme til. Det man trenger her er en splitter og en "blindvei" i loopen der vannet kan tømmes når det trengs. Den vanligste måten å løse dette på er å bruke en T-blokk og en ventil som lar deg åpne og lukke loopen etter ønske. Her trenger man også et par gjengekonvertere (han-han) og plugger for å få alt til å passe.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.