Thermal Grizzly Lapping Tool Slipeverktøy for LGA1700 Intel CPU Thermal Grizzly Lapping Tool Slipeverktøy for LGA1700 Intel CPU Thermal Grizzly Lapping Tool Slipeverktøy for LGA1700 Intel CPU Thermal Grizzly Lapping Tool Slipeverktøy for LGA1700 Intel CPU Thermal Grizzly Lapping Tool Slipeverktøy for LGA1700 Intel CPU Thermal Grizzly Lapping Tool Slipeverktøy for LGA1700 Intel CPU

Thermal Grizzly Lapping Tool

Slipeverktøy for LGA1700 Intel CPU

Varenr: 152154
Alt. varenr: TG-ILT-12G
349,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

12th Gen Lapping-Tool er spesialdesignet for Intel 12th Gen Contact Frame og forenkler prosessen med å planslipe prosessoren. Ved hjelp av de medfølgende skruene monteres CPU-en enkelt på Lapping-Tool ved hjelp av kontaktrammen. Dette simulerer den faktiske endelige posisjonen til CPU-en i sokkelen på hovedkortet.

Dette gjør at varmesprederen (IHS) til CPU-en kan planslipes i den tilstanden den skal brukes. Hvis du sliper CPU-en for hånd, vil kontakttrykket i sokkelen under installasjonen få varmesprederen til å bule opp igjen.

  • Gjør det enklere å planslipe CPU-en
  • Beskytter Intel 12th Gen Contact Frame
  • CNC-frest akrylglass
  • Komplett sett med sandpapir

Som med Intel 12th Gen Contact Frame var også erfarne overklokkere involvert i utviklingen av planslipingsverktøyet. I tillegg til Roman "der8auer" Hartung var Allen "Splave" Golibersuch involvert i designprosessen. Allen var i stand til å oppnå to verdensrekorder ved hjelp av kombinasjonen av kontaktramme og sliping av CPU-en med Lapping Tool.

Toleransene til planslipingsverktøyet gjør at varmesprederen kan slipes ned med 0,2 mm før akrylglasset på planslipingsverktøyet fjernes. Hvis akrylen er i ferd med å slipes ned, må du slutte å slipe umiddelbart. Denne toleransen ble bevisst valgt for å hindre for mye materiale i å bli fjernet fra varmesprederen og for å unngå skade på kontaktrammen.

Det anbefales å slipe av varmesprederen med maks 40–150 µm. Man skal være oppmerksom på at sliping av CPU-en vil gjøre garantien ugyldig. For størst mulig kontaktflate mellom varmesprederen og bunnplaten til CPU-kjøleren, bør sistnevnte også jordes.

Tekniske spesifikasjoner:
Lengde: 80 mm
Bredde: 80 mm
Høyde: 15 mm
Materiale: akrylglass
Farge: gjennomsiktig

Esken inneholder:
1x planslipingsverktøy
4x skrue
1x skiftenøkkel
1x sandpapir korn 400
1x sandpapir korn 1200
1x sandpapir korn 2500

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.