Apple 85W Magsafe 1 Power Adapter for MacBook Pro

Apple 85W Magsafe 1 Power Adapter

for MacBook Pro

Varenr: 128927
Alt. varenr: MC556Z/B
849,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

Denne 85-watts MagSafe-strømforsyningen fra Apple har en magnetisk strømplugg som sikrer at strømkabelen kobles fra ved unormal belastning, og som forhindrer slitasje på og svekkelse av kablene over tid. I tillegg sikrer den magnetiske pluggen enkel og sikker tilkobling til maskinen. 


Når tilkoblingen er sikker, lyser et indikatorlys på strømpluggen - et gult lys betyr at den bærbare maskinen lades, og et grønt lys betyr at maskinen er fulladet. Sammen med strømforsyningsenheten får du en strømkabel som gir deg mulighet til å koble til et strømuttak som er langt unna, men på reise kan det være mer praktisk å bruke støpselet på selve enheten (følger også med). 


Strømforsyningsenheten er utviklet spesielt med tanke på reiser, og den har en smart design som gjør at strømkabelen kan kveiles rundt strømforsyningsenheten for praktisk kabeloppbevaring. 


Strømforsyningsenheten lader litiumpolymerbatteriet mens maskinen er av, på eller i dvale. Den kan også gi strøm til maskinen selv om du velger å bruke maskinen uten batteri. 


Kompatibel med MacBook Pro.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.