Newstar Full Motion Dual Desk Mount kompatibel med 2x 10"-32", max 6kg Newstar Full Motion Dual Desk Mount kompatibel med 2x 10"-32", max 6kg Newstar Full Motion Dual Desk Mount kompatibel med 2x 10"-32", max 6kg

Newstar Full Motion Dual Desk Mount

kompatibel med 2x 10"-32", max 6kg

Varenr: 152016
Alt. varenr: FPMA-D550DVBLACK
1 395,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Newstar Full Motion Dual Desk Mount (clamp & grommet) for to 10-32" skjermer - Sort

NewStar bordfeste, modell FPMA-D550DVBLACK er et vipp-, dreibart og roterbart bordfeste for 2 flatskjermer opptil 32". Dette festet er et godt valg for plassbesparende plassering på skrivebord ved hjelp av en skrivebordsklemme eller gummifeste.

NewStars allsidige tilt- (90°), rotasjons- (360°) og dreibar (180°) teknologi gjør at festet kan endre til en hvilken som helst visningsvinkel for å dra full nytte av egenskapene til flatskjermen. Festet har en høyde på 88 centimeter. En innovativ kabelhåndtering skjuler og leder kabler fra feste til flatskjerm. Skjul kablene dine for å holde arbeidsplassen pen og ryddig.

NewStar FPMA-D550DVBLACK har ett dreiepunkt og passer for skjermer opp til 32". Vektkapasiteten til dette produktet er 8 kg hver skjerm. Bordfestet passer for skjermer som oppfyller VESA hullmønster 75x75 eller 100x100 mm. Ulike hullmønstre kan dekkes med NewStar VESA adapterplater.

Ved å bruke en ergonomisk montering kan nakke- og ryggplager unngås. Ideell for bruk på kontorer og på disker eller i et resepsjonsområde.

Alt installasjonsmateriell følger med produktet.


Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.