Contour Unimouse Ergonomi Mus Kablet, 35-70 grader vinkel for ergonomi Contour Unimouse Ergonomi Mus Kablet, 35-70 grader vinkel for ergonomi Contour Unimouse Ergonomi Mus Kablet, 35-70 grader vinkel for ergonomi Contour Unimouse Ergonomi Mus Kablet, 35-70 grader vinkel for ergonomi

Contour Unimouse Ergonomi Mus

Kablet, 35-70 grader vinkel for ergonomi

Varenr: 142872
Alt. varenr: UNIMOUSE
990,-
-+
1 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

Den beste ergonomiske musen på markedet for deg som trenger en "vanlig" mus. Det er lurt å begynne med ergonomi før plagene intreffer, husk at det er forebygging som er viktigst.


Unimouse – Fremtidens datamus

En variert arbeidsstilling er alfa og omega innenfor ergonomi. Derfor designet vi Unimouse, slik at du kan utforske de fire friksjonsbaserte leddpunktene og finne de stillingene som er mest komfortable for deg. Den lar deg bytte stilling når som helst, bruke andre muskler og sener og unngå en statisk arbeidsstilling.

Unimouse er komfort i bevegelse – Møt fremtidens datamus!

Fullt regulerbar 35 grader

Et patentert leddet hengsel gjør det mulig å variere kroppsvinkelen hvor som helst mellom 35 og 70 grader. Det friksjonsbaserte systemet er enkelt å bruke og stabilt i en hvilken som helst posisjon.

Revolusjonerende design

En leddet tommelstøtte (ATS – Articulating Thumb Support) eliminerer skadelig grep og trykk på CMC-leddet (rotleddet i tommelen), og bidrar til å redusere slitasjeskader. Den treaksede tommelstøtten ligger godt i hånden og lar deg bruke et avslappet grep i en hvilken som helst stilling, uavhengig av håndens størrelse og form.

Optimal presisjon

Den avanserte Pixart-sensoren PMW3330 fungerer sømløst på nesten alle slags underlag og har en rekkevidde på opptil åtte meter. Det er ti pekerhastigheter å velge mellom, slik at du kan jobbe i ditt eget tempo.

Klikke med Unimouse

Med 6 programmerbare knapper og et svært presist rullehjul er det bare å slippe kreativiteten løs. De brukerprogrammerbare knapper passer for praktisk talt alle slags oppgaver og kan tilpasses individuelle behov.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.