Informasjon vedr. COVID-19:

- Oppdatert: 10. desember 2021 -

 

Etter regjeringens anbefalinger gjør vi det vi kan for å forhindre smitte både i butikken i Møllergata og pick-up-pointet på Rødtvet. Vi holder fortsatt åpent som vanlig, men vi ber alle våre kunde vise ekstra hensyn og holde god avstand til andre kunder. Vi har satt en grense på maks 2 kunder i butikken samtidig, og påbud om munnbind. Kunder som ikke klarer å forholde seg til dette blir sendt ut av butikken. Det er fortsatt mulig å komme og handle i butikken som vanlig, men vi oppfordrer alle sterkt til å gjøre så mye av handlingen som mulig på nett. Dersom du ønsker å hente varene i butikken så bestiller du de på nett og velger "Klikk & Hent". Da blir ordren pakket klar for deg så det blir minst mulig tid inne i butikken. Vi leverer også med budbiler i hele Oslo - helt hjem på døra samme dag til kun 49,-!

 

Vi ønsker med dette å gjøre alt vi kan for å eliminere smittefare for våre kunder og oss selv. Takk for at du respekterer dette!

 

Pick-up-point

 

Teknisk / serviceavdelingen

Pick-up-pointet på Rødtvet går som vanlig. Også her gjelder påbud om munnbind, og vi slipper inn kunder én og én. Med forhåndsbestilte ordre går interaksjonen over kassa raskt!

 

Når det legges inn en bestilling som skal hentes på pick-up-pointet så gjør vi ordren klar for henting sånn at det blir minst mulig venting inne.

 

 

All service avtales med serviceavdelingen på forhånd!

 

Vår tekniske avdeling er fremdeles åpen, men alle henvendelser skal skje enten via skjemaet på nettsiden (digitalimpuls.no/verksted), telefon (22 33 95 00 - tastevalg 2), eller epost (teknisk@digitalimpuls.no). Det vil bli gitt instruksjon for inn- og utlevering etter at avtale er gjort med teknisk avdeling.

 

Vi har IKKE muligheter for drop-in. Bruker du skjemaet på nettsiden så gir det oss best mulighet til å deg gi et raskt og grundig svar.

 

Post- og budforsendelser

Ordre som skal sendes med budbil eller med Posten går som normalt. Leveringer skjer fra begge våre to lagre.

 

Vi leverer med budbil til hele Oslo til kun 49,- samme dag!* Bestillinger som er gjort før kl 14 blir sendt samme dag (mandag til fredag). Bestillinger etter kl 14 blir sendt påfølgende arbeidsdag (ikke lørdag). For kveldslevering må ordren bestilles gjøres før kl 13! Leveringsvinduet for kveldsbudene er mellom kl 18 og 21.

 

* Vi tar forbehold om forsinkelser grunnet snøkaos og ellers Oslotrafikk nå i julestria. Budene kommer stort sett alltid frem samme dag, men det hender at forsendelsen blir litt forsinket. Pakken kommer da frem påfølgende arbeidsdag (ikke lørdag).

 

Våre åpningstider:


Møllergata 9:

Mandag-fredag: 10-18

Lørdag: 11-16

 

Pottemakerveien 2:

Mandag-fredag: 9-18

Lørdag: 11-16

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.