Adafruit BME680 sensor (Bosch) Temperature, Humidity, Pressure and Gas Adafruit BME680 sensor (Bosch) Temperature, Humidity, Pressure and Gas Adafruit BME680 sensor (Bosch) Temperature, Humidity, Pressure and Gas

Adafruit BME680 sensor (Bosch)

Temperature, Humidity, Pressure and Gas

Varenr: 142465
Alt. varenr: BME680
349,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
Beskrivelse
Beskrivelse

Den etterlengtede BME680 fra Bosch gir deg alle miljømålinger du vil ha i en liten pakke. Denne lille sensoren inneholder temperatur, fuktighet, barometertrykk og VOC-gassfølerfunksjoner. Over SPI eller I2C til en bra pris!

I likhet med BME280 og BMP280 kan denne presisjonssensoren fra Bosch måle fuktighet med ± 3% nøyaktighet, barometertrykk med ± 1 hPa absolutt nøyaktighet og temperatur med ± 1,0 ° C nøyaktighet. Fordi trykk endres med høyde, og trykkmålingene er så gode, kan du også bruke det som høydemåler med ± 1 meter eller bedre nøyaktighet!

BME680 tar disse sensorene til neste trinn ved at den inneholder en liten MOX-sensor. Det oppvarmede metalloksidet endrer motstand basert på flyktige organiske forbindelser (VOC) i luften, slik at det kan brukes til å oppdage gasser og alkoholer, som etanol, alkohol og karbonmonoksid, og utføre luftkvalitetsmålinger. Merk at det vil gi deg en motstandsverdi, med samlet VOC-innhold, men den kan ikke skille mellom gasser eller alkoholer.

Vær oppmerksom på at denne sensoren, som alle VOC / gass sensorer, er variable og for å få nøyaktige målinger må du kalibrere den mot kjente kilder! Når det er sagt, for generelle miljøsensorer, vil det gi deg en god ide om trender og sammenligninger. Vi anbefaler at du kjører denne sensoren i 48 timer når du først mottar den for å "brenne den inn", og deretter 30 minutter i ønsket modus hver gang sensoren er i bruk. Dette er fordi følsomhetsnivåene til sensoren vil endres under tidlig bruk og motstanden vil sakte stige over tid når MOX varmes opp til utgangspunktet.

Sensoren er plassert på et kretskort med en 3.3V regulator, med noe nivåforskyvning, slik at den enkelt kan brukes med din 3,3V eller 5V mikrokontroller.

Detaljert guide her med opplæring, kode for både Arduino og CircuitPython, skjemaer, wiring diagrammer, Fritzing objects med mere!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.