Gaming PC

 

 

En skikkelig gaming PC gir deg den ultimate spillopplevelsen, men du trenger ikke å blakke deg helt for god ytelse og grafikk.

 

Bærbar eller stasjonær gaming PC?

Om du skal velge stasjonær eller bærbar gaming PC, er avhengig av hvilke krav du stiller til ytelse og grafikk. Datateknologien har kommet såpass langt at du nå kan få bærbare gaming PC-er som byr på gode spillopplevelser, uten å gå på kompromiss med kraft og portabilitet. Ønsker du en bærbar gaming PC som kan måle seg med en stasjonær, kan du regne med å måtte betale noen ekstra tusenlapper.

 

Fordelen med å gå for bærbar er nettopp portabiliteten, selv om en skikkelig gaming PC er noe tyngre enn en laptop ment for surfing og notering. Med en bærbar gaming PC går du aldri glipp av en teamfight uansett hvor du er, og det er enkelt å ha den med seg på for eksempel LAN-party.

 

Ulemper ved å gå for bærbar gaming PC er batterilevetiden. Høy ytelse og grafikk krever sitt, og du kan ikke forvente mer enn fire-fem timers batteritid. Ved spilling vil en bærbar gaming PC også generere mye støy og varme, og det er derfor ingen god idé å ha den i fanget under bruk. Lydkvaliteten er heller ikke den beste, men dette løser du enkelt ved å investere i et skikkelig gaming headset. Det finnes også mengdevis av annet tilbehør du kan kjøpe til den bærbare. Se utvalget hos Digital Impuls her.

 

Stasjonær gaming PC

For den absolutt beste ytelsen er det fortsatt stasjonær gaming PC som gjelder. Stasjonære PC-er har mer plass til å installere større komponenter, noe som fører til bedre ytelse. Det er enkelt å oppgradere og reparere, og enkelt å holde PC-en ren for støv og smuss. En stasjonær gaming PC er mer solid enn en bærbar, og har mye mer lagringsplass. I tillegg kan du style den stasjonære med skjerm, tastatur, mus og høytalere etter eget valg. Sjekk også ut utvalget av ratt og pedaler.

 

Fordeler ved å gå for stasjonær gaming PC:

 

  • Absolutt best ytelse

  • Enkelt å oppgradere

  • Enkel å reparere og holde ren

  • Mer lagringsplass

  • Flere valg innen styling

 

Dersom du skal kjøpe stasjonær gaming PC, bør du stille høyere krav til den enn du ville ha gjort til en bærbar. I den stasjonære får du mer kraft til samme pris. For å game på høyt nivå trenger du både grafikk og ytelse av ypperste kvalitet. Grafikkortet er et av de viktigste elementene i en gaming PC. Hvis du er en seriøs gamer anbefaler vi deg å ikke gå på kompromiss med grafikk og pris, selv om grafikkortet kommer i mange forskjellige prisklasser. Se vårt store utvalg her.

 

Når du skal kjøpe gaming PC kan du enten bestille prefabrikkert maskin ferdig fra fabrikk, eller kjøpe komponenter til å bygge din egen. Eventuelt kan du sjekke ut vår DI Gaming Series, som vi har bygget for å gi deg den ultimate gaming PC. Fordelen med å bygge selv er at du kan velge komponenter etter eget ønske, og bygge den PC-en som møter alle dine behov. Du kan også eksperimentere med overklokking og vannkjøling.

 

Hvem er vi?

Digital Impuls skiller seg ut på datamarkedet ved å ha butikk, nettbutikk, lager og verksted på samme sted. Vi brenner for fornøyde kunder og fornøyde ansatte, og vi ønsker å videreutvikle Digital Impuls til et enda mer solid og seriøst alternativ i databransjen.

 

Hos oss finner du gaming PC-er i alle prisklasser med høy ytelse og bra grafikk, slik at du kan få den råeste opplevelsen på dine vilkår. I tillegg til stasjonære og bærbare gaming PC-er, har vi alt av utstyr og tilbehør innen data. Vi har også en rekke kule gadgets i kategorien hobby.


Kom gjerne innom vår butikk i Møllergata dersom du trenger tips til gaming PC eller har andre spørsmål. Vi er en gruppe hardware-entusiaster med høy kunnskap om data, og kan bistå deg med både innkjøp av deler, servicesaker og gode råd i alle ledd.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.