Adafruit I2S Microphone Breakout board SPH0645LM4H Adafruit I2S Microphone Breakout board SPH0645LM4H Adafruit I2S Microphone Breakout board SPH0645LM4H

Adafruit I2S Microphone Breakout board

SPH0645LM4H

Varenr: 151387
Alt. varenr: 3421
149,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)0 stk - Hovedlager 0 stk - Sentrum
0 stk - Butikk i Oslo Sentrum
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

 

 

 

Beskrivelse

 

Lytt til denne gode nyheten - vi har nå et breakout board for en superliten I2S MEMS-mikrofon. Akkurat som "klassiske" elektretmikrofoner, kan MEMS-mikrofoner oppdage lyd og konvertere den til spenning, men de er mye mindre og tynnere. Denne mikrofonen har ikke engang analog utgang, den er rent digital. I2S er en liten, rimelig MEMS-mikrofon med en rekkevidde på omtrent 50Hz - 15KHz, bra for omtrent all generell lydopptak/deteksjon.

 

For mange mikrokontrollere er det enkelt å legge til lydinngang med en av våre analoge mikrofonuttak. Men etter hvert som du kommer til større og bedre mikrokontrollere og mikrodatamaskiner, vil du oppdage at du ikke alltid har en analog inngang, eller kanskje du vil unngå støyen som kan sive inn med et analogt mikrofonsystem. Når du først har kommet forbi 8-bits mikroer, vil du ofte finne en I2S periferutstyr som kan ta inn digitale lyddata! Det er her denne I2S Microphone Breakout kommer inn.

 

I stedet for en analog utgang er det tre digitale pinner: Klokke, Data og Venstre-Høyre (Word Select) Klokke. Når den er koblet til mikrokontrolleren/datamaskinen, vil 'I2S-kontrolleren' drive klokken og ordvalgpinnene med høy frekvens og lese ut dataene fra mikrofonen. Ingen analog konvertering kreves!

 

Mikrofonen er et enkelt monoelement. Du kan velge om du vil at den skal være på venstre eller høyre kanal ved å koble Select-pinnen til strøm eller jord. Hvis du trenger stereo, ta opp to mikrofoner! Du kan sette dem opp til å være stereo ved å dele klokke-, WS- og datalinjene, men ha en med Select til jord og en med Select til spenning.

 

Denne I2S MEMS-mikrofonen har bunnport, så sørg for at du har hullet i bunnen vendt ut mot lydene du vil lese. Det er kun en 1,6-3,6V maks enhet, så ikke for bruk med 5V logikk (det er virkelig usannsynlig at du vil ha en 5V-logikk enhet med I2S uansett). Mange nybegynnere mikrokontrollerkort har ikke I2S, så sørg for at det er et støttet grensesnitt før du prøver å koble det opp! Denne mikrofonen brukes best med Cortex M-seriebrikker som Arduino Zero, Feather M0 eller enkeltbordsdatamaskiner som Raspberry Pi.

 

Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.