Produsent:
HP (1)
Seagate (15)
Gruppe 3:
2,5" (10)
3,5" (30)

Harddisk Intern

I stasjonære datamaskiner er det fortsatt den tradisjonelle harddisken som er kongen på haugen når det kommer til masselagring. I dag bruker man helst SSDer til programvare og operativsystem, men så snart man skal ha store mengder data, for eksempel bilder, video, musikk og lignende er det beste valget helt klart en harddisk. De er ikke like raske som SSDene, men kommer til gjengjeld i mye større størrelser og er vesentlig billigere, så man får fyllt PCen med kapasitet uten å tømme bankkontoen.

 

Bærbare PCer bruker stort sett SSDer til alt nå til dags, men noen modeller kommer med en ekstra plass hvor man kan utvide lagringskapasiteten, og da er også harddisker relevante for masselagring.

 

NB! Merk at harddisker og SSDer til Windows og Mac i utgangspunktet er helt like. Forskjellen mellom de er hvordan de formateres. Mac og Windows bruker ulike formater som kun kan leses på de systemene de er tiltenkt. Disker som er merket med "for Mac" er altså i utgangspunktet helt like "Windows-disker", men er formatert til riktig format på forhånd.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.