Vannkjøling - banner

Vannkjøling - komponenter og custom PC-er

Du har innsett at luftkjøling bare ikke er godt nok lenger og trenger noe nytt og bedre - velkommen til norges største utvalg av vannkjøling! Vi selger alt av deler og komponenter både separat og som pakker, og tilbyr også service og bygging av custom PC-er.

 

Når det gjelder vannkjøling er det mye som må tenkes på. Man skal ha riktige typer blokker til komponentene, riktig type og antall fittings og vinkler, for ikke å snakke om nok plass i kabinettet. Vi i Digital Impuls brenner for vannkjøling og har mye kompetanse som vi er mer enn glade for å dele!

 

Er du usikker på hvor store radiatorer du trenger? Myke slanger eller harde rør? Blanding av metall - gjør du det riktig? Vedlikehold, rengjøring og rens? Ta en kikk på vår guide med tips og veiledning. Finner du ikke svaret på det du lurer på er det bare å ta kontakt! Mail: salg@digitalimpuls.no

 

 

Nyheter!

EKWB Partner

Vannblokker til vannkjøling

Tanker, pumper, kombo-enheter og distribusjonsblokker til vannkjøling

Fittings, nipler, koblinger og adaptere til vannkjøling

Radiator til vannkjøling

Slanger, rør, akryl og PETG til vannkjøling

Kjølevæske, premix og konsentrat til vannkjøling

Sett og komplette pakker til vannkjøling

Diverse deler, komponenter og verktøy til vannkjøling

Ikke glem å ta med disse:

Det er helt innafor å bruke vanlig springvann til å vaske og rense komponenter både før fylling og under vedlikehold av systemet, men det er veldig viktig å skylle gjennom alt som skal inn i loopen (helst flere ganger) med destillert vann helt til slutt. Dette gjør man for å få bort alle restene av vanlig vann som ligger igjen i radiatorer og blokker etc.

 

"Rent" springvann er ikke rent nok til å brukes i vannkjøling, da det inneholder diverse mineraler som over tid vil medføre algevekst og lignende smuss i loopen. Dette må bort, og da er destillert vann perfekt. Destillert vann er også det man blander ut konsentratene med for å få ferdig kjølevæske.

Vedlikehold, rengjøring og rens

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.