Vannkjøling

Du har innsett at luftkjøling bare ikke er godt nok lenger og trenger noe nytt og bedre - velkommen til norges største utvalg av vannkjøling! Vi selger alt av deler og komponenter både separat og som pakker, og tilbyr også service og bygging.

 

Når det gjelder vannkjøling er det mye som må tenkes på. Man skal ha riktige typer blokker til komponentene, riktig type og antall fittings og vinkler, for ikke å snakke om nok plass i kabinettet. Vi i Digital Impuls brenner for vannkjøling og har mye kompetanse som vi er mer enn glade for å dele!

 

Er du usikker på hvor store radiatorer du trenger? Myke slanger eller harde rør? Blanding av metall - gjør du det riktig? Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

 

Mail: salg@digitalimpuls.no eller kom innom butikken vår i Møllergata for en prat!

 

Digital Impuls Vannkjølingspakker

Sjekk ut våre skreddersydde spesialpakker med vannkjøling! Disse settene er ferdige konfigurasjoner med komponenter som vi selv har testet og bygget med i de gjeldende kabinettene. Du slipper dermed å gjøre all kryssjekkingen for om delene du skal ha vil passe - dette gjør forhåpentligvis kjøp av et fullstendig vannkjølingsoppsett enklere og sikrere for deg som kunde.

 

Ikke glem å ta med disse:

Det er helt innafor å bruke vanlig springvann til å vaske og rense komponenter både før fylling og under vedlikehold av systemet, men det er veldig viktig å skylle gjennom alt som skal inn i loopen (helst flere ganger) med destillert vann helt til slutt. Dette gjør man for å få bort alle restene av vanlig vann som ligger igjen i radiatorer og blokker etc.

 

"Rent" springvann er ikke rent nok til å brukes i vannkjøling, da det inneholder diverse mineraler som over tid vil medføre algevekst og lignende smuss i loopen. Dette må bort, og da er destillert vann perfekt. Destillert vann er også det man blander ut konsentratene med for å få ferdig kjølevæske.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.