Produsent:
EKWB (26)
Mayhems (15)
Pris:
1 - 100 (12)
Gruppe 3:
Premix (19)

Vannkjøling - Kjølevæske

Kjølevæske er den delen av vannkjølingen som krever minst og som gir størst personlig frihet. Stort sett alt av kjølevæske på markedet i dag er veldig bra, og man får ingen store fordeler ved å gå for en type foran en annen. Velg derfor noe som komplimenterer fargene og designet til resten av loopen! Man får kjøpt væske som konsentrat som man blander med destillert vann eller som en ferdigblandet "premix". disse er akkurat de samme produktene, bare at premixen er ferdig blandet når du får den.

 

Det går an å bruke kun destillert vann som kjølevæske i seg selv, men skikkelig kjølevæske inneholder i tillegg til vannet diverse komponenter som hjelper mot blant annet algevekst og korrosjon i loopen. Dette er effekter du virkelig vil unngå å slite med i loopen, så det er ikke anbefalt å kjøre kun destillert vann for seg selv - i hvert fall ikke over lengre tid.

 

Det er generelt ikke en god idé å blande ulike typer kjølevæske - spesielt ikke fra forskjellige merker. Mayhems og EK lager væskene sine på forskjellige måter og de inneholder forskjellige partikler som ikke nødvendigvis reagerer så bra med hverandre, så hold deg til én type. Hvis du vil blande dine egne farger finnes det egne fargetilsetninger som gjør dette for deg. Disse blander man da med vanlig klar premix-væske.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.