Adafruit PiOLED - 128x32 Monokrom OLED OLED skjerm for Raspberry Pi Adafruit PiOLED - 128x32 Monokrom OLED OLED skjerm for Raspberry Pi Adafruit PiOLED - 128x32 Monokrom OLED OLED skjerm for Raspberry Pi Adafruit PiOLED - 128x32 Monokrom OLED OLED skjerm for Raspberry Pi

Adafruit PiOLED - 128x32 Monokrom OLED

OLED skjerm for Raspberry Pi

Varenr: 149498
Alt. varenr: 3527
229,-
-+
0 stk - Hovedlager på Rødtvet (Oslo)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Adafruit 128x32 PiOLED monteres enkelt på alle Raspberry Pi hovedkort. Den benytter kun I2C pinene så du har masse GPIO ledig til annet bruk.

 

Denne skjermen er liten. Bare ca. 1.3" diagonalt, men veldig lesbar på grunn av den høye kontrasten man får med en OLED-skjerm. Denne skjermen er laget av 128x64 individuelle hvite OLED-piksler, og fordi skjermen gir sitt eget lys, er det ikke nødvendig med bakgrunnsbelysning. Dette reduserer strømmen som kreves for å kjøre OLED og det er grunnen til at skjermen har så høy kontrast.

 

Ingen lodding nødvendig, og den fungerer med alle versjoner av Raspberry Pi; den originale Pi 1, B+, Pi 2, Pi 3, Pi 4, og Pi Zero.

 

Merk at OLED skjermer består av hendrevis av OLEDer. Hver eneste piksel er en organisk LED, men lar man den stå på i over 1000 timer vil den begynne å dimme. Dersom du ønsker å holde jevn lysstyrke på skjermen over tid; skru av skjermen (sett pikslene av) når den ikke er i bruk.

 

Brukerveiledning, programvare og nedlastninger.

 

Produktets dimensjoner: 35.0mm x 20.0mm x 10.5mm

Produktets vekt: 3.5g 

Tilbehør
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.