Produsent:
52Pi (15)
OEM (12)
 
Gruppe 3:
Diverse (53)
HAT (2)
Kamera (29)
Sett (28)
Skjerm (17)
 

Raspberry Pi

Hovedkort:

Alle varer:

Raspberry Pi

 

Hos Digital Impuls finner du produkter og tilbehør til Raspberry Pi. Vi har både hovedkort og masse nyttig og morsomt tilbehør som du kan koble sammen med Raspberry Pi.

 

Raspberry Pi er en liten, rimelig og brukervennlig datamaskin på størrelse med et kredittkort, bygget på et enkelt kretskort. Med en Raspberry Pi for hånden står du overfor uendelige muligheter. Du kan programmere Raspberry Pi på en rekke forskjellige måter, for eksempel til å lage smarthusløsninger. Når vi snakker Raspberry Pi er det bare fantasien som setter grenser.

 

Raspberry Pi er liten, men har alle egenskapene som du forventer av en datamaskin. Den åpne hardware-løsningen gjør Raspberry Pi svært brukervennlig og populær blant teknologiske hobbyentusiaster. Unntaket i den åpne løsningen er primærchipen som driver CPU, grafikkortet, minnet, USB mm. Raspberry Pi drives av en liten prosessor, og har vanligvis ikke behov for eget kjøleanlegg med mindre du pakker den veldig godt inn.

 

Digital Impuls fører de fleste produkter i den populære Raspberry Pi-serien. Den nyeste modellen Raspberry Pi 3 B+ har det samme mekaniske fotavtrykket som Raspberry Pi 2 B og Raspberry Pi 3 B, slik at du enkelt kan oppgradere. Vi har også en mengde tilbehør som du kan koble til din Raspberry Pi.

 

Du trenger ikke å være ekspert på hardware eller programmering for å bruke Raspberry Pi, men dersom du er helt fersk og trenger hjelp til å komme i gang kan vi anbefale Raspberry Pi Kit for Dummies. I dette settet får du Raspberry Pi 3 B, brukermanuel, kabler og alt tilbehør du trenger for å komme i gang med å bygge smarte løsninger.

 

Kom gjerne innom oss i Møllergata for å snakke om Raspberry Pi. Vi kan bistå med tips og råd til hva du kan gjøre med Raspberry Pi, og hva slags deler du kan koble til. Vi er en gruppe hardware-entusiaster med høy kunnskap på data og teknologi.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.