Pris:

Digital Impuls Workstation-PC

 

Vi i Digital Impuls har over 20 års erfaring med bygging av custom PCer tilpasset enhver type bruk. Vi har kompetanse på arbeidsstasjoner som passer akkurat dine spesifikke behov.

 

Alle arbeidsstasjoner bygges av oss ved vårt verksted på Rødtvet i Oslo, og vi benytter komponenter som følger industristandarder. Dette betyr at deler enkelt kan erstattes ved feil eller økt behov for ytelse, i motsetning til andre prefabrikerte PCer som benytter proprietære komponenter. Med en arbeidstasjon fra Digital Impuls kan du være trygg på at du får en arbeidshest som holder trinn med ditt arbeidstempo, og ikke en flaskehals som hindrer produktiviteten.

 

Våre arbeidsstasjoner kan leveres med Windows 10, Windows 11, Ubuntu, eller helt uten operativsystem.

 

Uansett ditt behov kan vi levere en løsning som passer! Ta gjerne kontakt på salg@digitalimpuls.no for tilbud.

 


 

3D modeling/rendering

For 3D-rendering trenger du en maskin med kraftig prosessor (CPU) og grafikkort (GPU) for å få den beste brukeropplevelsen. Det er også viktig å ha tilstrekkelig arbeidsminne (RAM). Vi bruker kun de raskeste diskene, og gjerne en egen disk for cache/scratch. Vi leverer arbeidsstasjoner til bruk med bl.a. Maya, Blender, Cinema 4D, 3ds Max.

 

 

CAD

Typiske krav til en CAD-maskin er kraftig enkeltkjerne ytelse fra CPU samt et dedikert grafikkort (GPU) for god bildeflyt under arbeidet med 3D-modeller. Det er også nødvendig med tilstrekkelig mengde arbeidsminne (RAM) for å håndtere store filer og flere programmer samtidig. Vi har gode erfaringer med arbeidsstasjoner som vi har levert til arkitekter og ingeniører som bruker bl.a. AutoCAD, Solidworks og Archicad.

 

 

Kunstig intelligens og maskinlæring

For AI og maskinlæring vil det variere litt om det er CPU eller GPU som har mest å si, men det er som regel ønskelig med heftig GPU ytelse på disse maskinene. CPU-en håndterer oppgaver som klargjøring av data og konfigurasjon av modeller, mens GPU-en tar seg av treningsfasen, der det gjøres mye parallellberegninger. Dette gjelder spesielt for store matriseoperasjoner og nevrale nettverk.

 

Rammeverk som TensorFlow og PyTorch har stor utbytte av kraftige GPU’er, og vi bygger stort sett AI-workstations med både to, tre og fire grafikkort. Her liker vi AMDs Threadripper plattform for å levere rå prosessorkraft, høy minnestøtte og muligheten for å kjøre flere grafikkort på full ytelse.

 

 

Bildebehandling

Det viktigste for en arbeidsstasjon til bildebehandling er CPU og RAM. Med en kraftig CPU vil man få en effektiv arbeidsflyt, særlig når man jobber med filtre og ved importering av RAW filer. GIMP er veldig CPU-knyttet. Arbeidsminnet (RAM) må være stort nok til kunne å håndtere flere høyoppløste filer om gangen, og er kanskje den viktigste komponenten for f.eks. Photoshop/Lightroom. Her er raske disker essensielt, og ofte er det også ønskelig med store lagringsdisker for de som ikke bruker ekstern lagring. Et enkelt grafikkort anbefales for god bildeflyt.

 

 

Lyd- og videoproduksjon

I workstations for lyd- og videoproduksjon er det ønskelig med en kraftig prosessor med høy enkeltkjerne ytelse. Dette gjelder de fleste DAW'er, og sammen med en god dose RAM sørger dette for en maskin som kan levere jevn ytelse under redigeringsprosessen. Tilstrekkelig mengde RAM er viktig for å håndtere store mediafiler og er spesielt relevant ved bruk av tunge sample bibliotek samt diverse plugins for både video og lyd.

 

Grafikkort er ikke avgjørende, men et enkelt dedikert grafikkort kan bidra til jevnere avspilling og redigering av 4K-video. GPU-akselerasjon kan også være relevant for visse lydplugins, pre-render av video samt motion graphics.

 

Raske lagringsenheter (NVMe) er foretrukket for rask tilgang til arbeidsfiler og redusert lastetid for prosjekter. I tillegg ønsker kunder ofte store ekstradisker til arkivering av filer.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.