Digital Impuls Rendering-noder

GPU-rendering

 

Når renderingen går for sakte og én maskin ikke er nok er neste steg å gå over til dedikerte rendernoder. Vi i Digital Impuls har nesten 20 års erfaring med både CPU- og GPU-baserte rendermaskiner. Nå for tiden bruker de aller fleste rendere grafikkort heller enn prosessor grunnet deres kostnadseffektive og skalerbare natur. Komponentene er nøye utvalgte og testet til bruk i forskjellige rendermotorer.

 

Fordelene med egne noder er mange. Ved oppgraderinger og oppskalering vil det være enkelt å legge til flere skjermkort eller flere noder. Siden man får inn flere skjermkort per maskin enn man gjør med en vanlig workstation-PC så sparer man også kostnader på andre komponenter.
Flere brukere kan benytte seg av samme renderkraft via nettverk, slik at man kan handle billigere stasjonære eller bærbare PC-er til sine ansatte. Man får også rett og slett mye mer kraft inn i en rendernode enn man gjør i en vanlig workstation.
Man trenger også kun én render-lisens per maskin, noe som kutter ned på kostnadene per år sammenlignet med vanlige lisenser, som fra for eksempel V-Ray. 

 

Rendermaskiner brukes til blant annet V-Ray, Arnold, RedShift, Revit, Corona, FStorm eller som akselerator for Premiere Pro, After Effects, Nuke osv. Alle disse kan rendre med GPU med unntak av Corona som foreløpig kun støtter CPU-rendering. Til Corona-rendering anbefaler vi Threadripper-maskiner.

 

Grunnspesifikasjonene er alle raske nok til å håndtere 3DSMax, Maya, Adobe-pakken, Revit, Cinema4D, Blender og annen programvare fra Autodesk som ikke er nevnt her. I disse maskinene er det uansett grafikkortene som tar seg av det tyngste arbeidet, men det alltid smart å ha driftssikre og raske komponenter til andre oppgaver i programvaren.

 

Både V-Ray, RedShift, Arnold og FStorm skalerer nesten 1:1 per grafikkort. Realistisk ser man her en reduksjon i rendertiden med 200-300% fra en enkelt workstation. 

 

Våre rendering-noder baserer seg på Nvidias flaggskip - GeForce RTX 4090 - grunnet kortets utrolige 24GB VRAM. Dette betyr at man kan jobbe med svært store scener med høyt detaljnivå helt uten problemer. 


I Digital Impuls har vi kunnskap om både hardware og software. Vi vet hvilke programmer som skalerer best på hva, hvor man bør legge pengene for best mulig ytelse i en gitt software, og våre maskiner kan derfor bli skreddersydd til akkurat den rendermotoren du tenker å benytte deg av. I de aller fleste tilfeller vil den da fungere utmerket med alle andre rendermotorer også. 

 

Hvis du er usikker på hvilken løsning som passer best for dere eller ønsker en helt skreddersydd løsning, ta kontakt med oss på epost eller telefon for en samtale med en av våre eksperter.

 

Epost: salg@digitalimpuls

Telefon: 22 33 95 00


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.