Gaming

Kjøp gaming-utstyret ditt av de som kan det!

Hos Digital Impuls får du det beste gamingutstyret, nøye utvalgt av gamere selv! Alle som jobber hos oss er nerder, og de aller fleste av oss spiller mer enn det som sikkert er sunt. Enten du driver med casual spilling eller blodseriøst i Telenorligaen bør du handle hos noen som forstår behovene dine. Er det noe du lurer på så bare spør oss, vi kan det aller meste.

 

Vi selger alt fra gaming-PCer og -skjermer til tilbehør som mus, tastatur, musmatter og headset. Vi har også bred forståelse for hvilket utstyr som trengs til ulike typer gaming - skal du spille WoW trenger du for eksempel ikke en mus som er ment til FPS-gaming, men heller en MMO-mus med mange knapper og muligheter for macroer. Vi ønsker å selge deg det du trenger, slik at gamingopplevelsen blir så god som mulig. Mye av gleden ved gaming ligger i utstyret man bruker, og derfor er det riktig å velge riktig. Hvis du ikke er helt sikker på hva du trenger eller har lyst på er det bare å spørre. Vi har anbefalninger og råd til alle typer bruk!

 

 

Gamingutstyret er for mange de gjenstandene man sitter flest timer med i løpet av en uke. Da er det viktig at dette utstyret ikke bare er behagelig å bruke, men også presist, raskt og ser bra ut. Ingenting er verre enn følelsen av at musen og tastaturet er grunnen til at man ikke når det nivået man ønsker!

 

Vi mener også at man må prøve utstyr før det kjøpes. I vår butikk midt i Oslo sentrum har du muligheten til å prøve alt vi har av mus, tastatur og headset, så du finner det som passer deg best.

 

Vi anbefaler:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.