Gaming, header

Kjøp gaming-utstyret ditt av de som kan det!

Med lidenskap for gaming

Hos Digital Impuls får du det beste gamingutstyret, nøye testet og utvalgt av gamere selv! Alle som jobber hos oss er nerder, og de aller fleste av oss bruker store deler av fritida på spilling, så vår kunnskap er basert på både egen og kunders erfaring med utstyret vi selger. Både casual-gamere og kompetitive spillere vil dra stor nytte av utstyr som passer sine behov og preferanser. Er det noe du lurer på så bare spør oss, vi kan det aller meste.

 

Vi selger alt fra gaming-PCer og -skjermer til tilbehør som mus, tastatur, musmatter og headset. Vi har også bred forståelse for hvilket utstyr som trengs til ulike typer gaming - skal du spille WoW trenger du for eksempel ikke en mus som er ment til FPS-gaming, men heller en MMO-mus med mange knapper og muligheter for macroer. Vi ønsker å selge deg det du trenger, slik at gaming-utstyret gjør opplevelsen så god som mulig. Mye av gleden ved gaming ligger i utstyret man bruker, og derfor er det viktig å velge riktig. Hvis du ikke er helt sikker på hva du trenger eller har lyst på er det bare å spørre, så hjelper vi det med ditt neste kjøp. Vi har anbefalninger og råd til alle typer bruk!

Gaming-mus

Gaming-tastatur

Gaming-skjerm

Gaming-headset

Gaming-stoler

Streaming-utstyr

 

 

Digital Impuls Gaming-PC

Digital Impuls Gaming PC

 

Vi i Digital Impuls har bygget gaming-PC-er i snart 20 år. Dette har lært oss kunsten å balansere pris, ytelse, optimalisering og oppgraderingspotensiale. Alle våre maskiner er bygget på huset av flinke teknikere med et ekstra øye for detaljer. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av ferdig konfigurerte maskiner med nøye utvalgte komponenter som er grundig testet og sammensatt for et best mulig sluttprodukt.

 

Som landets største aktør på vannkjøling er vi godt over snittet kompetente på støysvake kjøleløsninger, og selv med luftkjølere kan du få maskiner som gir deg mye kraft uten at det går utover hørselen.

 

Vi bygger maskiner med både AMD og Intel avhengig av hva maskinen skal brukes til, budsjett og hvilke spill den er tiltenkt. Vi har mye kunnskap om optimalisering for forskjellige bruksområder, så vi bygger maskinen for å passe dine behov best mulig. Rene gaming-PC-er har andre behov enn f.eks. en maskin som skal brukes til streaming.

 

Finner du ikke akkurat det du ser etter? Vi bygger også skreddersydde maskiner med nøyaktig det innholdet du ønsker! Kontakt oss på salg@digitalimpuls.no for å snakke med en av våre dyktige maskinbyggere!

Våre anbefalinger

Gamingutstyret er for mange de gjenstandene man sitter flest timer med i løpet av en uke. Da er det viktig at dette utstyret ikke bare er behagelig å bruke, men også presist, raskt og ser bra ut. Ingenting er verre enn følelsen av at musen og tastaturet er grunnen til at man ikke når det nivået man ønsker!

 

Våre anbefalinger: Mus

Våre anbefalinger: Tastatur

Våre anbefalinger: Skjerm

Våre anbefalinger: Headset

Våre anbefalinger: Tilbehør

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.