Her finner du det meste av mining utstyr i vårt sortiment.

Mining er i vinden og har eksplodert den siste tiden. Det kan minne litt om den store "Gullrushet" fra 1800-tallet der mange ble rike på kort tid. I dag er det ikke fysisk graving etter gull, men det kan fort bli minst like lønnsomt. Kort fortalt er cryptocurrency mining der din data eller rig løser matematiske problemer for ett nettverk og blir belønnet med da cryptocurrency. 

De vanligste kortene å mine med i dag er 1070 eller RX580, dog sistnevnte er vanskelig å få tak i. Man må også velge hvilken valuta man skal mine, da kan en bruke denne kalkulatoren: WhatToMine

Vi anbefaler at man setter seg litt inn i både komponentene man bruker og cryptocurrency i seg selv slik at man ikke gjør noen feil eller ødelegger noe. 

Hovedkort:

Vi anbefaler å gå for B250F eller Z270F pga lange leveringstider på ASRock og ASUS sine miningkort. 

Disse kortene er rimelige og har 6-7xPCI slots. Dette holder for de fleste. Det vil lønne seg heller med to rigger med 7xPCI-Ex enn å vente på ASRock som har opptil 12 ukers leveringstid nå. B250 Mining fra ASUS kommer sporadisk, men beregn 1-3uker her også.

 

Vi har ofte flere bestillinger enn vi får inn kort, så hvert parti vi får inn går rett til kunder som allerede har bestilt kort. Derfor vil lagerstatus på nett nesten alltid være nær null.

Strømforsyninger og Add2Psu:

Risers og tilbehør:

Vi har masse risers på vei, for å sikre deg til din rig anbefaler vi å bestille. Hvis ikke kan det bli lenge til neste gang. 

Mining Rig:

The Foundation Startpakke:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.