Gruppe 3:
Kombo (23)
Pumper (7)
Tanker (14)

Vannkjøling - Tanker & pumper

Tanker og pumper har tradisjonelt sett vært to separate komponenter, men med tiden har disse blitt mer og mer vanlig å kjøpe som en kombo, så vi har valgt å sortere det under samme kategori.

 

Vår favorittpumpe er Laing D5 som vi selger med EK-topper både som kombo og stand-alone. D5 er en pumpe med veldig bra flow og en enorm fleksibilitet. I en liten og mindre krevende loop gjør den jobben på et veldig lavt turtall, men den har likevel kapasitet til å pushe vann gjennom selv de største enkeltloopene ved å skru opp hastigheten.

 

Hvis du har en loop med mye vertikalitet, altså slangeløp med stor høydeforskjell trenger du en pumpe med høyere statisk trykk, og ikke nødvendigvis så høy flowrate - til dette anbefaler vi DDC-pumpene. De har en mindre turbin enn D5 og spinner på et høyere turtall. Den lager en litt mer høyfrekvent lyd, og er generelt ikke fullt så stillegående som D5.

 

Hvis du ikke vil ha eller mangler plass til pumpe og tank som en kombo kan du fint bruke de separat. Det viktigste å tenke på da er at pumpa alltid skal mates med vann. Dette er veldig viktig, ellers dør den veldig fort (dette fungerer på samme måte som oljen i en bil). Pass derfor på at tanken er plassert rett før pumpa i loopen - på den måten er det minst mulig hinder til pumpa, og da får pumpa alltid vann.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.