Digital Impuls - bedrift

Profesjonelle PC- og nettløsninger for din bedrift

Vi i Digital Impuls har levert bedriftsløsninger og maskiner til en rekke formål i nesten 20 år, og sitter inne med mye kunnskap og erfaring om typiske behov, smarte løsninger, kontor-PC-er, workstations, render-noder, nettverksløsninger, skreddersydde kjøleløsninger mm. Vi har stort fokus på kundekontakt og at løsningene vi leverer skal være av best mulig kvalitet for å sikre at din bedrift skal bli så fornøyd som mulig med det vi tilbyr. I tillegg til et stort utvalg produkter til kontor, konferanse-/møterom, ergonomi, servere mm. tilbyr vi også skreddersydde løsninger til hver enkelt problemstilling.

 


Vi kan levere spesialbygde arbeidsmaskiner til alt fra grafisk arbeid, spillproduksjon, videoredigering og lydproduksjon, samt arkitektur og designarbeid. Noen av våre kunder er store aktører innenfor Oslos mediebransje, som leverer alt fra reklamefilmer til spillefilm, og vi har levert maskiner til alle formål, som arbeidsstasjoner, større rendermaskiner til hele rack-løsninger med arbeidsnoder.

 

Vi har også levert møteromsløsninger fra 3 til 30 personer, med løsninger som muliggjør å bruke flere møterom til samme presentasjon, touchfunksjonalitet rett på skjermen og sømløs deling med flere deltakere.

Som en erfaren forhandler til små og mellomstore bedrifter har vi levert nettverksløsninger på alt fra enkelt oppsett for en mindre bedrift til dedikerte nettverksløsninger for større bedrifter med store datamengder, og har levert lagringsservere på alt fra enkel backup til store mediaservere.
 

 

Vi har mange dyktige og løsningsorienterte bedriftskontakter med ekspertise innen hver sine fagfelt. Ta kontakt med oss for en prat, og lær mer om det vi kan tilby nettopp din bedrift!

 

Epost: bedrift@digitalimpuls.no

Telefon: 22 33 95 00

 

Skjermer

Bærbar PC

Skrivere og scannere

Ubiquiti mesh-nett

Konferanseutstyr

Nettverk

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.