3%
208882 208882

DI:PC Clutch Gaming PC

Ryzen 9 7950X, 4090, 64GB DDR5, W11

Varenr: 151352
Alt. varenr: DIPC G-7950X4090
60 553,-Kampanjepris
62 423,-Ordinær pris
1 stk totalt
  • 0Oslo Sentrum
  • 1Oslo Øst
BeskrivelseTilpass
Beskrivelse

 

DI:PC Clutch

   

AMDs aller nyeste plattform er på plass! Socket AM5 og prosessorene fra 7000-serien sparker hardt fra seg og gir deg det ypperste av ytelse til både gaming og profesjonell bruk! Prosessorserien starter på 6 kjerner (12 tråder) i R5 7600X og går helt opp til monsteret 7950X med utrolige 16 kjerner (32 tråder). Med boost-klokkefrekvenser som går langt over 5GHz får du her vanvittig ytelse uansett hva maskinen skal brukes til. Denne konfiguratoren har toppmodellen som standardvalg, men dette kan du endre etter egne behov.                 

 

I tillegg til nye CPU-er så har AMD nå gått 100% over på DDR5-minne. Her har vi helt nye tall og ytelse å forholde oss til med klokkefrekvenser på over 6000MHz! Hvis du har ventet med PC-oppgraderingen en stund så er dette generasjonen å slå til på. Nå får du det aller nyeste på flere områder og absolutt makeløs ytelse! På skjermkortfronten er det rom for å sette inn det du måtte ønske. Vårt standardvalg for denne selvkonfigurasjons-PC-en er 3090 Ti for å akkompagnere resten av den heftige maskinvaren, men her står man altså fritt til å gjøre endringer etter behov.

 

Denne generasjonen AMD-prosessorer er designet for å nå en "thermal limit" på 90-95 grader celcius. Dette betyr at CPU-en klokker seg opp til så høye frekvenser den klarer helt til den når disse temperaturene, og så ligger den der. Det er med andre ord helt naturlig at prosessoren ligger på 95 grader under last. Dette betyr også at bedre kjøleløsninger gir deg direkte bedre ytelse. Jo bedre kjølingen din er, jo høyere frekvens kan CPU-en klokke til før den når denne grensen på 90-95 grader. Det er med andre ord veldig lurt å sette inn en godt dimensjonert kjøleløsning til CPU. I denne maskinen har vi løst dette med å bruke den største og heftigste alt-i-ett-vannkjøleren vi har, nemlig Arctic Cooling Liquid Freezer II 420mm. Denne får man kun plass til i en håndfull kabinetter, blant annet Fractal Design 7 XL og Meshify 2 XL (som er valgene i denne konfiguratoren). Disse kabinettene har også svært gode kjøleegenskaper med mesh-front og god generell luftflyt.

 

Følg denne lenken hvis du vil lære mer om hva den nye plattformen har å by på.                          

 

Vi i Digital Impuls er en stor forkjemper for skikkelig kabelarbeid. Dersom du velger et kabinett med sidevindu legger vi til kostnadsfritt forlengerkabler til 24-pin ATX-, EPS- og PCIe-kablene til hovedkort og skjermkort. Dette gir maskinen et mer forseggjort utseende.

 

Maskinen kommer som standard levert ferdig installert med Windows 11 Home (norsk) - men du velger selv om du ønsker et annet OS eller språk, eller ikke OS i det hele tatt under Tilpasninger. Du kan bl.a. velge å ned- og oppgradere skjermkortet i konfiguratoren. For ytterligere tilpasninger er det bare å ta kontakt - vi er tilhengere av PCer skreddersydd til dine ønsker og behov.                                 

 

Spesifikasjoner

  Prosessor   AMD Ryzen 9 7950X CPU                            
  Skjermkort   GeForce RTX 4090 *
  Hovedkort   ASRock X670E Taichi
  Minnebrikker   Kingston Fury Renegade RGB 6000MHz 64GB (2x 32GB)                            
  SSD   Samsung 980 PRO 1TB PCIe M.2 NVME SSD                          
  CPU-kjøler   Arctic Cooling Liquid Freezer II, 420mm                          
  Strømforsyning   EVGA superNOVA 1300 Watt                          
  Kabinett   Fractal Design Meshify 2 XL 
  Operativsystem   Windows 11 Home                            
  Garanti   3 års garanti

 

* Pga varierende tilgjengelighet på skjermkortene fra GeForce 4090-serien vil eksakt trippelvifte-modell bli presisert ved ordreopprettelse

 

Tilpass
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.