EKWB

Ekte europeisk vannkjøling av høyeste kvalitet!

Etter mange års erfaring med vannkjøling har vi testet det aller meste av både produkter og merker på markedet, og noen av disse har merket seg ut. EKWB, eller EK Waterblocks, er et av disse merkene. Denne Slovenske produsenten har levert produkter av aller høyeste kvalitet i en årrekke og kommer med nye og spennende produkter støtt og stadig.

 

Det aller meste vi bygger med på verkstedet vårt er basert på produkter fra EK, og med dette som utgangspunkt har vi laget våre egne vannkjølingspakker som passer til noen av våre mest populære kabinetter. Dette er nøye utvalgte produkter som vi garanterer at vil passe sammen og vil gi deg best mulig ytelse!

EK-Vannkjøling:

Lian Li PC-o11 Dynamic

Lian Li PC-o11 Dynamic er et svært populært kabinett for vannkjøling - og med god grunn! Det er designet spesifikt med vannkjøling og radiatormontering i tankene, og gir dermed muligheter for mange ulike konfigurasjoner uten at det går på bekostning av den totale størrelsen på kabinettet.

 

Denne pakken inneholder alt som trengs for å vannkjøle en CPU og et skjermkort i dette kabinettet. De delene som er valgt som standard er bare et forslag, og man står helt fritt til å bytte de ut med alternativene som er listet opp. Vi anbefaler å tenke nøye gjennom valg av radiatorer da dette er det som har størst innvirkning på ytelsen man får av kjølesystemet.

 

Alle alternativene i denne pakken er deler som vi garanterer at vil passe sammen.

EK-Vannkjøling:

Fractal Design S2 Vision

Fractal Design har laget gode kabinetter for vannkjøling i flere år og Vision er ikke et unntak. Et kabinett med så god plass og med hverken 5,25"- eller HDD-brønner i hovedkammeret gir flust med muligheter for montering av både radiatorer, tanker og pumper.

 

I vår Fractal-pakke får du alt som trengs for å vannkjøle en CPU og et skjermkort i dette kabinettet. De delene som er valgt som standard er bare et forslag, og man står helt fritt til å bytte de ut med alternativene som er listet opp. Vi anbefaler å tenke nøye gjennom valg av radiatorer da dette er det som har størst innvirkning på ytelsen man får av kjølesystemet.

 

Alle alternativene i denne pakken er deler som vi garanterer at vil passe sammen.

EK-Vannkjøling:

EK Classic

EKs helt nylanserte serie EK-Classic er et godt alternativ til ned prisbevisste entusiasten som ønsker ytelsen man får fra en selvbygd custom-loop, men ikke ønsker å betale den helt premium prisen for unødvendig estetikk. EK Classic er designet som en veldig stilren og visuelt enklere versjon av deres øvrige produkter - uten at det går på premiss med ytelse og kvalitet på produktene. Likevel har de greid å implementere RGB i både blokker og pumpe/tank, så om man ønsker litt liv i maskinen så har man fortsatt muligheten for dette.

 

Denne pakken inneholder alt som trengs for å vannkjøle en CPU, og er klar for utvidelse med et eventuelt skjermkort. GPU-blokka er ikke inkludert i denne pakken, men komponentene i Classic-serien er 100% kompatibel med alle vannblokkene EK produserer - både fra Classic og den vanlige Quantum-serien. De delene som er valgt som standard er bare et forslag, og man står helt fritt til å bytte de ut med alternativene som er listet opp. Vi anbefaler å tenke nøye gjennom valg av radiatorer da dette er det som har størst innvirkning på ytelsen man får av kjølesystemet.

 

Alle alternativene i denne pakken er deler som vi garanterer at vil passe sammen.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.