10%
180562

EK-Vannkjøling - Classic kit

Fullstendig vannkjøling - EK Classic

Varenr: 145885
Alt. varenr: VANN-EK-CLASSIC
4 636,-Kampanjepris
5 141,-Ordinær pris
0 stk – Hentebu på Rødtvet
  • 0Oslo Sentrum
BeskrivelseTilpassTilbehør
Beskrivelse

Detaljer:

 

EK Classic er en helt ny serie produkter som har stort fokus på produksjonskostnader, og som derfor gir svært god valuta for pengene! Dette settet vi har satt sammen er basert på de nye Classic-komponentene, med CPU-blokk, fittings, pumpe/tank, slanger, kjølevæske, radiator og vifter. Skjermkort-blokk er utelatt av dette settet da det finnes veldig mange forskjellige blokker som passer til forskjellige kort, samt at dette er et sett som det ville være naturlig å gå for dersom man ikke ønsker å kjøle skjermkort med vann i det hele tatt.

 

I motsetning til noen av de andre vannkjølingspakkene vi tilbyr blir dette settet levert uten kabinett. Dette betyr at du selv kan velge helt fritt hvilket kabinett du ønsker å bruke, men vi minner om at du i den sammenheng også må tenke over hvilke størrelser av radiatorer som passer. For best mulig kjøleytelse til dagens komponenter anbefaler vi å gå for to radiatorer, gjerne så store som mulig. Dette gir best mulig ytelse og fører både til lenger levetid for komponentene og et lavere støynivå totalt sett.

 

Når det gjelder fittings og slanger har vi for enkelhets skyld satt opp 10mm/13mm (indre og ytre diameter) som det eneste valget her for å unngå forvirring. Dersom man ønsker andre dimensjoner kan man helt fint gjøre dette - da velger man bare "Ingen produkt valgt" i begge disse kategoriene og legger til det man ønsker som egne varer. Gjengene som skrues fast til kjøleblokker, radiatorer, tanker og pumper er den samme uansett (G1/4"), så det eneste som endres er altså tykkelsen på slangen. Den andre slangestørrelsen som gjelder for EK Classic er 10mm/16mm. Husk da å bytte ut slangen med den riktige størrelsen som matcher.

 

Alle komponentene er av kjent og kjær EK-kvalitet, et merke vi setter veldig stor lit til etter mange år med bygging av custom vannkjøling i maskiner av alle dimensjoner.

 

NB! Dette er et sett som baserer seg på kobber og nikkel. Aluminiumsdeler må IKKE(!) brukes sammen med disse komponentene.

Tilpass
Tilbehør
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.